Hovudside

Hvor å Feilfri Dirty miniblinds

by Walther

Hvor å Feilfri Dirty miniblinds

Tre, vinyl og plast miniblinds er alle utsatt for akkumulering av støv og skitt som kryper inn gjennom dører og vinduer av ditt hjem. Miniblinds kan være smertefullt å rengjøre, spesielt hvis du tar blinds ned for å gjøre det. La blinds hengende og rengjør dem med noen av flere effektive og enkle metoder.

Bruksanvisning


•  Tekstil ark er ikke bare for vaskeriet. Fukt en tøymykner ark med vann eller rensespray og tørk den forsiktig over miniblind lamellene. Stoffet ark vil rengjøre persienner og avgir en frisk duft, men best av alt, vil den antistatiske eiendom tørketrommel ark overføre til de blinde, så de vil frastøte støv.

•  Bland en liten mengde oppvaskmiddel og vann i en bøtte. Hvis du bruker et minimum av oppvaskmiddel, vil du ikke å skylle blinds med rent vann. Sett på en gammel bomullshansker og dyppe hånden i såpevann. Grip hver slat med tommelen på undersiden og fingrene på toppen, og kjøre deg hånd langs slat. Du skal rense toppen og bunnen av slat på samme tid. Tørr med en myk, tørr klut. Igjen, trenger du ikke å ta den blinde ned for å rengjøre den med denne metoden.

•  Kjøkken miniblinds ser ut til å få mest sotete grunn av fett og matrester i luften. Bruk bomullshansker metoden ofte, eller bruke en gammel ren sokk over hånden for å rense dem. Jo oftere du vasker kjøkken miniblinds, jo mindre sannsynlig er det at fettet vil blande seg med støv og mat til å lage en tykk skitt som er vanskeligere å rydde unna.