Hovudside

Hjelp for Bent Birch Trees

by Walther

Hjelp for Bent Birch Trees

Bjørkene er små og mellomstore løvtrær, verdsatt for sin uvanlige bark og grasiøs skjema. Selv om det er mange forskjellige typer av bjørketrær, de har felles kjennetegn. Bjørketrær vokser 40-50 meter høy ved forfall og presentere en strålende utstilling av gyllen gul fall løvverk. De skiller seg i de typer av bark farge, vekstforhold og motstandskraft mot sykdom og vindskader.

Snøakkumulering


Bjørketrær har lange, slanke badebukser, lett bøyd under vekten av en tung, våt snø på bakken. Snø oppbygging, trykket av drivende eller skred aktivitet kan bøye, flat eller bryte bjørk trestammer. I en skog innstilling, kan konkurransebadebukser rebound og rett etter at snøen opphopning har smeltet. Imidlertid, hvis sneen vekt fortsetter å utøve fortsatt press på stammen i flere uker eller måneder, treet kan bli permanent deformert. Snø skadet bjørketrær, i et kulturlandskap, kan være forsiktig rettet våren, satset og bundet. Fortsette å gi støtte til treet er rettet og vil beholde sin naturlige form uten støtte stakes.

Vind


Bjørketrær, ligger i en vill setting, er underlagt innfall av vinden. Hele lunder av bjørketrær kan bøyes av kraften av vinden og vokse i en unaturlig vinkel.

Gi beskyttelse


Ved planting bjørketrær i ditt hjem hage eller liggende, anlegg i et skjermet sted, beskyttet mot de dominerende vind. Gi stalking for å opprettholde form og form til dine trær er godt etablert. Beskytt ømme unge stiklinger fra surfer hjort ved å installere beskytte nettingbur eller gjerder.

Birch Tree Typer


Crimson Frost Bjørk (Betula platyphylla) viser hvit, peeling bark med kanel farget aksenter. Sommer bladene er en dyp rød vende til gul oransje i høst. European hvit bjørk (Betula pendula), også kjent som sølv bjørk presenterer hvit, ikke-peeling bark som blir svart som treet modnes. European bjørk er svært utsatt for insektangrep som svekker treet.

Det er ikke anbefalt som et landskap tre som svekke trærne kan lett bøyes eller brekke i en voldsom vind. Heritage River Bjørk (Betula nigra "Heritage") viser en dyp laks farget peeling bark. Papir bjørk (Betula papyrifera), også kjent som hvit bjørk eller kano bjørk er mest hardføre i nordlige klima og gror godt i de fleste grunnforhold. Papir bjørk er den minst sannsynlige av bjørk varianter å vise unaturlige vekstmønstre som følge av rådende vinder.