Hovudside

Slik fjerner etiketter fra Disks

by Walther

Slik fjerner etiketter fra Disks

Du kan fjerne en etikett fra en datamaskin disk for å etterlate en ren, glatt plast overflaten. De fleste papir- og plastetiketter bare skrelle bort fra overflaten av en plate, etterlater et sjikt av selvklebende lim. Disker som blir brukt med en klebende tendens til å raskt samle hånd oljer, støv og skitt. Gjøre en datamaskin disk se ut som det aldri hadde en etikett ved å fjerne alle spor av limrester.

Bruksanvisning


•  Skrell etiketten fra disken ved å løfte et hjørne med en fingernegl og trekke forsiktig opp på etiketten som du holder disken fortsatt. Fjern eventuelle rester som river bort fra etiketten som du løfter den ved å skrape mykt med en fingernegl.

•  Hold disken sikkert på et flatt underlag med limet vendt opp, og bruke en ny viskelær å gni limet med middels lett trykk. Limet vil frigjøre fra plast overflaten av disken og rull til små biter som gjør et rot av lim og viskelær biter på disken overflate.

•  Carry disken horisontalt til en søppel kan, og støv av bitene av lim og viskelær inn i stikkontakten. Gjennom resultatene av fjerning krefter ved å kjenne på overflaten av disken for å bestemme om noen limrester.

•  Tørk noen områder på datamaskinen disk som føles klissete med den nye viskelær inntil alle tegn på etiketten er fjernet. Nå kan du bruke disken uten etikett eller påføre en ny.

Tips og advarsler


  • Gamle disker som er blitt lagret feil kan ha selvklebende etiketter som har helt herdet og tørket. Prøv å fjerne tørket ut limet med en bomullsdott dynket i 70 prosent isopropylalkohol etter peeling aways så mye av etiketten som mulig for å avdekke limet.