Hovudside

DIY: Hvordan Hang en Metal 6-Panel ytterdør

by Walther


Ytterdører, for eksempel foran eller bak døren, har en side som vender mot utsiden av hjemmet. Disse ytterdører bestå av enten tre, glassfiber eller metall, men metall dører er langt mer holdbare og mer langvarig. Mange metall dører har også dekorative paneler i dem formet som firkanter eller rektangler. Hvis du har en ny seks-panel metall dør for å henge, bør prosessen krever bare en time eller så av arbeid.

Bruksanvisning


•  Flytt utenfor hjemmet og finn utvendig trim som går rundt omkretsen av døren. Sett inn en lirke bar under overkant og lirke den opp fra veggen. Gjenta prosessen hele veien rundt dørkarmen for å løsne og ta alt av trim arbeid.

•  Flytt tilbake inne i hjemmet og finn hengslene av den gamle døren. Sett en skrutrekker inn nederst i midten av hengselet og trykk på det med en hammer for å fjerne bolten. Gjenta prosessen på de resterende hengsler og løft det ut av rammen.

•  Løsne de resterheng sidene fra dørkarmen ved å fjerne skruene med en skrutrekker. Se på terskel eller terskel i bunnen av døråpningen. Finn skruene og fjerne dem også.

•  Ta på vernebriller og plugg i en bajonettsag. Skyv bladet på sagen inn i gapet mellom dørkarmen og veggen. Klemme på avtrekkeren, og bevege sagen rundt omkretsen av døren for å skjære gjennom neglene holder jamb på plass. Setter du sagen til side, og ta tak i sidene doorjamb å trekke den ut.

•  Installer eksteriør-grade vanntett caulk i en fugepistol. Skjær av tuppen på dysen og bruke den rundt tre subsill styret ved foten av døråpningen. Lag en omkrets rundt på brettet en tomme fra kanten og fyll i sentrum, ved hjelp av svinger. Påfør mer caulk til nedre kant av døren på samme måte.

•  Sett den nye metall dør på plass fra utenfor hjemmet til rammen rundt det er i flukt med veggene i hjemmet. Sett inn en tre mellomlegg inn i de øvre venstre og høyre side åpninger mellom dørkarmen og huset. Plasser et nivå vertikalt på døren og banker på shims i videre etter behov til det er helt i vater.

•  Sett flere shims i gapet på plasseringen av hver av dørhengslene. Åpne døren og sett inn de medfølgende skruene gjennom hver dørhengsel. Skruene skal trenge inn i dørkarmen og tre shims.

•  Skjær av shims flush med veggen, ved hjelp av et verktøy kniv eller annen skarp kniv. Deretter fylle ut de resterende hullene langs dørkarmen med utvid spray skum. Vente til skummet tørker og kutte av overflødig med et verktøy kniv.

•  Sett noen trim rundt omkretsen av døren, ved hjelp av etterbehandling post og en hammer. Plass hver spiker ca 4 til 5 inches fra hverandre.

•  Åpne den nye dørhåndtak og sperre aktivert. Finn tynn streiken plate og installere det på innsiden av dørkarmen, med skruer. Rett inn plate perfekt med plasseringen av dørhåndtak hullet. Neste, skyv låsen inn i kanten av døren og fest den med de medfølgende skruene. Til slutt, setter knottene inn i hver side av precut hull, noe som gjør at nøkkelhullet vender mot utsiden. Sett de to lange skruer i de medfølgende hull for å feste rattet.