Hovudside

Slik installerer Paver Bricks Ved siden av en innkjørsel

by Walther

Lining en innkjørsel med murstein pavers er en enkel, men effektiv måte å kle opp det som ellers være en blid strekning av betong eller asfalt. Med den store variasjonen av murstein pavers tilgjengelig, kan du velge mellom mange alternativer. Arbeidet er ikke komplisert, men vil ta litt tid og litt hardt arbeid.

Bruksanvisning


•  Velg pavers. Utleggere kommer i mange forskjellige stiler og farger, og du velger kan ha en stor effekt på hvordan landskaps innsats ser. Gå til din lokale byggevarebutikk og undersøke dine muligheter. Hvis du er usikker, kjøpe noen eksempler pavers og se hvordan de vil se på plass langs oppkjørselen din.

•  Kjøp din pavers. Du kan beregne antall du trenger ved å måle avstanden du skal dekke og dele på at ved lengden av hver utlegger. Tallet du kommer opp med er antall pavers du trenger for grensen langs oppkjørselen din.

•  Grav ut gresset og matjord ved siden av oppkjørselen hvor du skal plassere grensen til en dybde på 4 inches med en firkant-Bladed spade.

•  Linje bunnen av gravde ut området med landskaps klut, kuttet til størrelse. Dette vil bidra til å hindre ugress eller annen vegetasjon fra å vokse mellom pavers.

•  Fyll området over toppen av landskaps klut med sand opp til innenfor en tomme av toppen. Rack sanden slik at den er i vater.

•  Plasser utleggere på sand for å fylle i grensen din. Som du installere hver Paver, sørg for at det er nivå ved hjelp av en torpedo nivå. Stoppe etter hvert få pavers for å sjekke at du opprettholde en konsistent høyde mens du går.

•  Når pavers er lagt, spre et lag med sand på toppen og feie det inn i sprekkene med en sopelime. Dette bidrar til å hindre pavers fra skiftende mens de avgjøre.