Hovudside

Hvordan å lodde en In-Wall Drain Vent

by Walther

Hvordan å lodde en In-Wall Drain Vent

I-vegg dreneringsventilene og avløp feller arbeide sammen for å hindre kloakk gasser inn i ditt hjem. Som fellen vann hindrer gasser fra wafting gjennom dreneringsåpninger, innrømmer avtrekksrøret lufta for å holde fellen vann fra snylte ut i kloakksystemet med flyten av avløpsvann. Selv om bygging av dreneringsventilene ligner han begynte avløp og avløpsrør, vent systemer har spesielle krav til utforming i form av rør diameter og nærhet til VVS ligaen som de tjener.

Bruksanvisning


•  Mål diameter på avløps og avløpsrør som serverer VVS ligaen du lufting. Røret diameter er trykt på yttervegg fleste rør. Diameteren på avtrekksrøret må være minst halvparten av størrelsen på nedløp og under ingen omstendigheter mindre enn 1-1 / 4 inches i diameter. Legg merke til at mange koder ring for hovedventilen stabler å være lik diameteren av hovedbygningen avløp; ta kontakt med din lokale bygningsmyndigheter for hoved vent stack krav.

•  Bestem maksimal avstand på ventilasjonsrøret fra ligaen felle. Denne avstanden varierer etter din kommunes VVS-kode. Uavhengig av kode, er den avgjørende faktoren fellen diameter. Generelt, er 5 meter maksimal avstand for 1 1/4-tommers feller, 6 fot for 1 1/2-inch, 8 meter for 2-tommers og 12 fot for 3-tommers. Sjekk med din bygningsmyndighet for å bekrefte riktig vent plassering.

•  Bruk en loddesnor fra fellen veggen avløp spire til veggens bunnplaten. Markere plasseringen av bob vekt på tallerkenen. Strekk et målebånd fra dette merket til dimensjon lik den maksimale avstanden mellom fellen og vent. Markere denne dimensjonen på veggens bunnplaten. Din avtrekksrøret må falle mellom disse to merkene.

•  Velg en plassering for avtrekksrøret mellom de to merkene; ventilen må forgrene fra ligaen er drainpipe. Tenk lufte destinasjon, enten taket eller hoved vent stack, når du velger sin gren plassering. Byggeforskrifter foreskrive den maksimale avtrekksrøret lengde, i henhold til lufte rørets diameter og diameteren av avløpsrør at lufte tjenester. Maksimale lengder spenner 25-150 meter eller mer. Konsultere en lufterør dimensjonering og lengde bord, tilgjengelig fra din bygningsmyndighet, for å bestemme den maksimale lengden. Husk den maksimale lengden når du velger din rørets plassering.

•  Merk av stedet der ventilen vil koble til drainpipe på oversiden av drainpipe veggen. Hvis du arbeider på et nytt system og nedløp er ikke installert, og merk plasseringen på veggen bunnplaten. Strekk et lodd mellom mark og veggens topplaten. Bruk bob å overføre mark beliggenhet til undersiden av topplaten.

•  Velg en hullsag som er lik eller litt større i diameter enn den nødvendige lufterøret. Monter hullsag på en drill og bore gjennom merket på undersiden av topplaten. Tørk rusk fra innsiden av en ABS tee åpninger med en ren fille. Hvis avtrekksrøret og hoveddrenerings er vertikalt justert og møte ligaen renne i rett vinkel, må du bruke en sanitær tee å godta ligaen renne.

•  Coat tee bunnåpning og hoved drainpipe slutt med ABS sement. Sett tee over røret og vri den omtrent en kvart omdreining, mens holde side av tee som oppfyller fiksturen er nedløpsrøret på linje med avløpsrøret bane. Hold tee i posisjon i ca 30 sekunder.

•  Mål avstanden fra tee topp åpning til lufte destinasjon, enten hoved stabel eller tak. Mark og kutte en lengde på ABS rør til denne størrelsen med en kotelett sag. Rengjør rørets ender med en Emery klut og tørk dem med en fille. Bruk ABS sement for å bli med i rør til lufte øvre åpning ved å kjøre røret gjennom hullet i veggen topp plate. Kobler den gjenværende åpne ende av T-en til fiksturen er nedløp med en rørlengde og ABS sement.

Tips og advarsler


  • Hvis du kjører en ventil gjennom taket, installere en beskyttende metallplate, kalt en ventil blinkende, rundt utstikkende rør. Vent å blinke må sitte ovenfor lavere helvetesild og under øvre helvetesild.
  • Selv om metallrør, for eksempel støpejern, er egnet for ventilasjonssystemer, plastrør er generelt mindre kostbart og enklere å installere.