Hovudside

Hvordan Landscape for Backyard personvern på et hjørne mye

by Walther

Hvordan Landscape for Backyard personvern på et hjørne mye

Landskaps nesten enhver eiendom kan være ganske grei, men når målet er å skape privatliv rundt et hjem ligger på et hjørne mye, vil du ønsker å nøye utpeke områder kjent som "front" og "Tilbake" meter. Personvern er ofte skapt av gjerder, høye hekker og trær, eller ved å kombinere disse alternativene på forskjellige måter. Enten du leie en profesjonell landscaper eller gjøre jobben selv, å ha en solid plan som oppfyller budsjettet er en klok tilnærming.

Bruksanvisning


•  Walk din eiendom og velge det området du vil kalle bakgården. Ofte er dette en linje som strekker seg fra baksiden av huset rett over mot kanten av gaten på den ene siden, og til nabo bolig på den andre. Noen mennesker foretrekker at hele siden tunet, hvor begge gatene passere, inngå som en del av bakgården. Utpeke din preferanse er nøkkelen. Kanten av verftet din nærmest gaten som paralleller siden av hjemmet ditt (snarere enn foran) vil automatisk bli inkludert.

•  Mål lengden på hele bakgården, som per din avgjørelse på hva du vil ha vedlagt. Måle er spesielt viktig hvis du velger å sette i fekting, men det er også godt å vite, slik at du kan velge hvor mange planter du trenger. For eksempel, hvis målingen fra den siden av huset til gaten er 50 fot, og lengden på baksiden omkretsen er 100 meter, og du er plante trær hver 10 meter, vet du at du vil trenge 15 trær.

•  Skisser ditt hjem og mye på stort papir. Deretter utforme plasseringen av noen gjerder, store trær, busker og blomsterbed. For privatliv, høye voksende eviggrønne trær tjene godt som et bakteppe til løvtrær. Italiensk sypress, for eksempel, kan vokse til å bli en svært høy hekk hvis plantet langs gaten side. Når verftet er spekket med gran og furutrær, og det kryr av løvtrær, vil privatliv være uunngåelig når alle plantene modnes.

•  Legg ut fekting, eller leie en entreprenør til å oppføre et gjerde. En seks fot gjerde alene kan være nok til å skape umiddelbar personvern. Men, vil du ønsker å legge til planter på innsiden områder av gjerdet, for skygge, skjønnhet og enda mer privatliv. Hvis du velger å utelate fekting, har tenkt å kjøpe mange flere trær og busker.

•  Merk av det området som skal plantes. Dette gjøres enkelt ved staking bakken om hver 10 eller 12 fot, og innpakning hyssing mellom innsatsen. Det er en spesielt god metode å bruke for å markere området fra siden av huset til gaten. Hvis du ikke er bekymret for rette linjer (som for fekting) kan du utelate denne handlingen.

•  Forbered din jord i de utpekte plante områder. Grave eller till det og fjerne alle gress, torv, stein og rusk. Legg nedbrutt kompost og andre jord endringer etter behov. (Clay, for eksempel, ville trenge furu halm, gress utklipp og så videre, kanskje til og med litt sand.) Till igjen hvis du legger til en rekke endringer. Rake ut området.

•  Kjøp plantene dine. Du går for privatliv, så du vil trenge en masse planter. Trær er din foundation planter, deretter busker, deretter utplantingsplanter. Kjøpe de beste kvalitet trær du kan finne på det mest modne alder du har råd til. Større, mer modne trær er ganske kostbar, men du vil ha privatliv raskere. En annen tilnærming er å få trellises og trene klatring planter og vinstokker for å skape naturlige vegger.

•  Gå tilbake til din hage og grave hull for hvert av anleggene, og deretter plassere dem i bakken, tilbakefylling med jord og tamp skitt godt ned. Start med trærne. Plant disse ca 4 til 6 meter fra gaten egen. Legge busker nærmere inn på tunet. Spre dem ut, gruppert noe uformelt, ha massevis av plass for hvert tre til å modnes. Vanne plantene godt.

Tips og advarsler


  • Ta før og etter bilder av din hage. Før planting, deretter til høyre etter at du har anlegg og periodisk som trær og busker modne. Fylle eventuelle hull du kanskje merke med andre planter for å beholde personvernet.
  • Store plantings er best gjøres veldig tidlig på våren eller høsten. Regntider hjelpe sterke røtter skjema for på lang sikt.
  • Legg kjønnende innslag til hagen din som ønsket, for eksempel en fontene, birdbath, fuglebrett, urtehage, vindklokker og statuer. Disse kan ikke være personvern-skapere, men de vil gi din generelle landskapet en innbydende og hyggelig stemning.
  • Vær forsiktig når du grave. Rør og underjordiske elektriske ledninger eller kabler utgjøre problemer. Prøv å få en blåkopi av tomten som viser hvor disse tingene er plassert hvis det er mulig. Kontakt lokale verktøy for mer informasjon.