Hovudside

Slik installerer du et tak Elektrisk Junction Box

by Walther

Slik installerer du et tak Elektrisk Junction Box

En himling elektrisk koblingsboks er en tom metall eller plast åpent container. En koblingsboks er koblet til en elektrisk ledning, ledninger og et innslag eller enhet som en stikkontakt. En koplingsboks kan også brukes til å lage ledningsforbindelser, og deretter bli avsluttet med en blank deksel. Koblingsbokser plassert i taket er vanligvis brukt til inventar og i noen tilfeller, beholdere. Spor lys, lysekroner og takvifte krever en takboks. Tak koblingsbokser kan også brukes til 110v røykvarslere og alarmsystemer. Mange kjellere har takmonterte koblingsbokser med porselen pull-kjeden lysarmaturer og utsalgssteder.

Bruksanvisning


Installasjon på en Unfinished tak


•  Bestem vekten av ligaen eller enheten som skal støttes av taket elektriske koblingsboks. Kjøpe en koblingsboks beregnet for vekten av ligaen.

•  Sorter den fabrikkmontert montering maskinvare for å sikre at det er riktig for din installasjon.

•  Plasser den åpne enden av taket elektrisk koblingsboks, slik at det enten i flukt med det ferdige tak eller innfelt nok til å akseptere en dimensjons gips ring, i det område som er spesifisert for fiksturen.

•  Koble koblingsboks til siden av takbjelker med en "treskruer gjennom monteringshullene. Hvis ønsket plassering er mellom takbjelker, fest fabrikkmontert arm parentes til begge bjelker med koblingsboks riktig plassert. Alternativt montere en trekloss mellom to bjelkene og skru takboks direkte til tre blokk.

Installasjon på Ferdig tak


•  Ta en seksjon med gips for å eksponere takbjelker på stedet for ligaen eller enheten.

•  Installer takboks ved bruk av fremgangsmåtene ovenfor, basert på plasseringen av takbjelker og vekten av ligaen eller enheten.

•  Reparasjon og male taket.

Tips og advarsler


  • Ceiling fans krever en bestemt heavy-duty koblingsboks på grunn av vibrasjon fansen generere. Koblingsbokser, enten for tak eller vegg bruk, er designet den samme; forskjellen er i installasjonen og støtteapparat. Skruer bør være et minimum på en "lang, avhengig av vekten av armaturen.