Hovudside

Hvordan Patch Drywall fuktskader fra en dusj

by Walther

Hvordan Patch Drywall fuktskader fra en dusj

Vannsprut gjentatte ganger på gips, for eksempel fra en dusj, kan til slutt føre til at arealet av veggen for å smuldre og falle fra hverandre, og etterlater et hull. Bruke gips patching sammensatte og mesh screening for å fylle ut og patch hull i baderomsvegger. Alle materialer for reparasjon jobb er tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker. Avhengig av omfanget av skaden, kan det ta to dager eller mer for å fikse dype hull, slik at tid for patching sammensatte tørke som du legger flere lag.

Bruksanvisning


•  Juster dusjhode og gardin eller dør slik at vannet ikke kan streike gips. Hvis fukt problem innebærer lekker rør inne i veggen, har en rørlegger fikse disse problemene før du prøver å reparere veggen. La veggen tørke helt før du fortsetter.

•  Klipp et stykke fleksibel skjerm materiale med saks til omtrent samme størrelse som hullet som skal lappes.

•  Skyv den fleksible skjermen materiale i hullet, trykke i midten slik at kantene av skjermen passer langs innsiden kantene av hullet. Silmaterialet gir gips sammensatte noe å klamre seg til for patching store hull.

•  Arbeid patching sammensatte inn den skadede området med en sparkel. La det sammensatte tørke over natten hvis fylle dype hull da gjelde flere lag inntil den skadede plassen er fylt helt inn.

•  Sand veggen glatt med fint sandpapir. Tørk av veggflaten med en fuktig klut for å fjerne støv fra patching sammensatte.

•  Paint reparasjon i en matchende farge med veggen rundt, bruke det med en valse børste for et glatt, jevnt lag.