Hovudside

Hvordan å dele Shasta Daisy Planter

by Walther

Hvordan å dele Shasta Daisy Planter

Shasta tusenfryd er en gammeldags favoritt i hagen. Både nybegynnere og erfarne gartnere vil lett vokse en vakker klump av Shasta tusenfryd i en solrik voksende område som kommer tilbake år etter år for å gi vakre sommerblomstrer. Etter hvert som årene går, vil Shasta daisies utvide og mange gartnere liker å dele dem til å lage nye Shasta tusenfryd planter. Du kan enkelt dele Shasta tusenfryd planter om våren når de først spire fra jorda.

Bruksanvisning


•  Se for første veksten av Shasta tusenfryd på våren. Når du ser denne veksten, grave med spade for å fjerne hele Shasta tusenfryd klump. Sørg for å holde røttene intakt som du fjerner klump fra jorda. Plasser klump på bakken i nærheten.

•  Bruk hendene eller et verktøy kniv til å skille de ytre delene av anlegget (løvverk og hele rotsystemer sammen). Så lenge de atskilte deler av klumpen har både blader og røtter, må de vokser.

•  Undersøke de indre deler av klumpen for å se om det er noen deler som vises gamle og treaktig. Hvis du finner deler som dette, klippe dem ut og kast dem.

•  Klargjør en ny voksende området ved å arbeide jorda med hagen spade ned til en dybde på åtte inches. Tilsett 2 inches av kompost på toppen av jordsmonnet for å forbedre jordmateriale og arbeid dette godt med spade.

•  Dig hull for hver Shasta tusenfryd plante som er 18 inches hverandre og dypt nok til å imøtekomme rotsystemer med plantene være på samme dybde som de var tidligere vokser.

•  Place de nylig delt Shasta tusenfryd planter i forberedt hull og fylle jord i rundt røttene. Tamp ned jorda rundt plantene med hendene og gi en generøs mengde vann for hver Shasta tusenfryd plante.