Hovudside

Slik Dekorer vegger med Tin

by Walther

Tin er et lett metall som vanligvis brukes i dekorere. På grunn av rekke utførelser som tinn kommer inn, er det lett å innlemme i en hvilken som helst tema. Sin lette vekt gjør den perfekt til å henge på veggene til pynt.

Bruksanvisning


•  Bruk former. Tinn er tilgjengelig i en rekke former. Fra vanlige former som hjerter og stjerner til eksentriske figurer som kyllinger, det er tinn figurer som passer enhver tema. Malte figurer ytterligere matche rommets innredning. Disse gjør vakre dekorasjoner og ofte er interessante samtale startere for gjester. Siden blande former kan bli vanskelig, stokk med én eller to former for å unngå overbelastning.

•  Gå halvveis. Det finnes en rekke forskjellige størrelser av tinn fliser. Mens de er produsert for tak, de ser også stor på vegger. Disse kvadratiske blikkstykker fungere godt for å henge på vegg ved siden av hverandre, noe som skaper et veggbelegg. Dekorere med tinn stykker opp til en stol rail legger interesse til vegger. Hvis det er ingen stol rail, måle opp til halvveis og merk veggen, slik at de tinn stykker linje opp langs toppen.

•  Prøv tilfeldig. For en mer uformell effekt, tilfeldig plassere tinn fliser på veggen. Dette kan være litt vanskelig. Selv avstanden er avgjørende for å unngå et virvar utseende. Den beste måten å få riktig utseende er å ta et skritt tilbake etter hver flis plassering. Bestemme hvor du vil plassere neste fliser basert på flekker som vises mer åpen, og gå tilbake igjen til å re-sjekk.

•  Gjør alt. Bruke tinn fliser på hele veggen. Dette er vanskeligere enn den halve veggen, siden belegg en hel vegg med tinn fliser tar nøyaktig måling hele veien opp. Mål veggen i kvartalene, og deretter sørge for at flisene linje opp på hvert sjekkpunkt.

•  Start en grense. En enkelt rad av tinn fliser på toppen av veggen, tar bunnen av veggen eller rett ned på midten i stedet for grensebakgrunns. Avhengig av størrelsen av tinn fliser, to eller tre rader hengt på veggen sammen let stor, også. Igjen, måle å sikre flisene stille opp.

Tips og advarsler


  • Bruk merking blyant i et lite synlig sted før markering på midten av veggen for å sikre at den er avtagbar.
  • Siden de fleste tin stykker krever henger med spiker, de er ikke det beste valget hvis leie eller lease et hus. Mange eiendomsselskaper vurdere spikerhull skade til deres eiendom, så sjekk leiekontrakten for å sikre spikre opp Innredningen er i orden. Bøter for skader er vanlige, så sjekk før du bruker negler for å unngå bratte bøter.