Hovudside

Septiktank Forholdsregler

by Walther

Septiktank Forholdsregler

Rutinemessig overvåking av din septiktank er viktig for å forebygge skader. Ta kontakt med din lokale helsestasjon for forskrifter om vedlikehold av septiktank. Hvis du noen gang utvikle et problem med tanken, har en spesialist opplært i septiktank reparasjoner håndtere driften. Du kan finne en spesialist gjennom din lokale helsestasjon.

Vedlikehold


Opprettholde en registrering av din septiktank. For eksempel, bestemme hvor lenge det er siden din tank ble sist pumpet og hvis du nylig har hatt noen bekymringer angående din septiktank. Ifølge nettstedet Ram rooter, en kloakk og rengjøring, bør septiktank være "pumpet hver 3 til 5 år." Kartlegge den nøyaktige plasseringen av din septiktank som en forholdsregel for eventuelle påregnelige problemer med tank i fremtiden.

Reparasjoner


Det er aldri trygt å prøve å reparere eventuelle skader på septiktank. Ifølge Environmental Protection Agency, skal bare en profesjonell reparere eventuelle skader som har utviklet seg i din septiktank. En septiktank inneholder skadelige bakterier og bakterier, samt giftige gasser som kan føre til skade for deg.

Don'ts


Som en forholdsregel mot sikkerhet, ikke prøv å klatre inn i en septiktank. Septiktanker er begrenset plasser som kan akkumuleres giftig røyk og damp. Et trangt sted kan føre til mangel på oksygen. Det kan være lurt å holde septiktank lokket låst for å hindre at barn ved et uhell åpner septisk lokket.

Tegn på Trouble


Til enhver tid du mistenker at din septiktank lekker, umiddelbart avhjelpe situasjonen gjennom din lokale helsestasjon. Utettheter inkluderer vann flom rundt septiktank eller en overflod av gress vekst i avløp feltet. Hvis du bor i nærheten av en innsjø eller elv og merker at din familie eller venner har utviklet sykdommer etter bading i vannkilden, få din vann testet for muligheten for forurensning. Noen uvanlig lukt som utvikler rundt hjemmet er også tegn på problemer.