Hovudside

Hvordan Kill Mold & sopp med lys

by Walther

Hvordan Kill Mold & sopp med lys

Mugg, sopp og mugg trives i mørke, fuktige, dårlig ventilerte områder. Kjøkken, bad, vaskerom og kjellere som ikke er forskriftsmessig rengjort og vanntette er hovedmål for dette problemet. Mugg og sopp kan forårsake sykdom, bihulebetennelse og luftveisproblemer for selv de sunneste av mennesker, enn si de med nedsatt immunforsvar, pusteproblemer eller allergier. Den beste måten å drepe mugg og sopp i ditt hjem er å rengjøre grundig, eliminere vannlekkasjer i rør og vegger, øke luftventilasjon og gir rikelig med lys.

Bruksanvisning


•  Se deg rundt huset ditt for flere kilder til lys. Hvis gardiner er tunge og mørke, erstatte dem med lettere materialer og nyanser. Åpne persienner i løpet av dagen. Slå på fans etter å ha brukt en dusj eller bad for å hjelpe våte, mørke områder tørke ut raskt, hindre mugg og sopp fra å ta tak.

•  Installer innfelt belysning i mørke, fuktige områder i baderoms tak og over dusj områder å levere sterke lys, samt varme som kan tørke områder hvor mugg og sopp vokse. Kjøkken tak også er bra for denne type lysarmatur. Mange innfelte lys kan installeres med tidsur som holder lysene på etter at du er ferdig med dusjing eller forlater kjøkkenet, og slå dem av automatisk 10 til 15 minutter senere. Hvis du ikke har råd dempet belysning, installere ekstra lamper og sterkere-wattstyrke lyspærer for å øke mengden av lys i rommet mottar.

•  Åpne vinduer for å øke lys og ventilasjon. Selv om et vindu dekker en skjerm, når det er hevet, vil den innrømme mer lys. Sug opp muggsporer på regelmessig basis etter rengjøring.

•  Ta en tur rundt på utsiden av huset ditt, og legg merke til hvor grener er skygge vinduer og dører. Beskjære tilbake løvverk å øke mengden av lys som når ditt hjem interiør.