Hovudside

Busker Ideer og bilder

by Walther

Busker Ideer og bilder

Det kan være en utfordring å komme opp med kreative landskapsarbeid ideer og samtidig unngå den astronomiske kostnader involvert. Grunnleggende landskaps en tendens til å være litt generisk og kjedelig, mens mer glamorøse Juridisk kan brenne et hull i lommene. Som i 2011, men du kan finne mange landskaps nettsteder tilgjengelig for landskaps og busker ideer, inkludert bilder. Landskaps virkelig har aldri vært så enkelt.

Shubbery og Water Landscape


Kombinasjonen av planter og vann kan skape en rolig atmosfære. Planter gir farge og tekstur, mens vannet gir lyd og flyt i bevegelsene, og dermed legge til dybde og tekstur til landskapet for å utvikle en simulert paradis.

Busker og Stone Hedges


Omgir buskas med stein sikring. Lag en ramme laget av ditt valg stein. Dette vil legge eleganse samtidig opprettholde struktur for din buskas. For bilder, se Resource.

Busker og blomster


Entegrating blomster inn i buskas er en klassiker idé. Roser og syriner er noen av de tradisjonelt blomster du kan velge. Faktisk kan du bruke hvilken som helst blomst til din smak. Blomstene bør ikke overmanne buskas, men rett og slett forbedre den.

Noahs Ark


Hvis du er en dyreelsker, vurdere å opprette dyr former for ekstra moro og kreativitet. Bjørner, kaniner og løver er noen av dyret former designere vanligvis bruker.