Hovudside

Bissel Pro Heat Carpet Steamer Instruksjoner

by Walther

De som liker å holde sine tepper fin og frisk kan ha investert i en Bissel Pro Varme Steam Cleaner. Det renser tepper til roten, tar ut disse tøffe flekker og er et flott alternativ til å ansette fagfolk. Ved bruk av denne enheten er det noen grunnleggende instruksjoner til følge som vil gjøre det litt enklere.

Sikkerhetshensyn


Som med alle elektriske apparater, særlig de ved bruk av væsker, er det til sikkerhetstiltak for å ta. Ikke senk teppe damperen i vann og kun bruke det på de flater som er fuktig fra selve renseprosessen.

Dona € ™ t la maskinen koblet til, og ikke fylle den eller reparere den mens den er koblet til en stikkontakt. Hvis ledningen er skadet eller maskinen ser ikke ut til å fungere som det skal, ta det med til et servicesenter. Bruk kun denne enheten inne og sørg for at hendene er tørre når du håndterer den.

Fliser eller andre blanke Flooring


Feie eller støvsuge gulvet for å plukke opp skitt og rusk før rengjøring med dampbåten. Fest den spesifikke verktøy for bart gulv til munnstykket. Bruke bart gulv renhold løsning, fyll opp tanken og sette innstillingen på "Normal" og ReadyTools ringe på "gulvrenhold."

Gå over området mens engasjerende sprøyteregulatoren og deretter gå over det en gang eller to ganger for å plukke opp det vannet. Begynn i et område som vil tillate deg å sikkerhetskopiere mot døren til rommet ved rengjøring, slik at du slipper å gå over den nylig rengjorte området.

Tepper og møbeltrekk


Hvis du bruker en forbehandling på en flekk, må du bruke løsningen på flekken og la den sitte i tre til fem minutter før rengjøring. Fyll tanken med rengjøringsmiddel og plassere innstillingen på "Normal" eller "High Traffic", avhengig av hva som passer området beste. Plugge enheten og slå den på, la den varmes opp i et minutt. Gå over området en gang eller to sakte mens sprøyting, og deretter gå over det igjen et par ganger for å plukke opp vannet.

Sjekk møbeltrekk din første til å sørge for at du kan bruke Bissel Pro Heat Carpet Steamer å rengjøre den. I så fall fylle tanken med rensing løsning og teste en liten flekk som er ute av syne for å se om fargen blør. Still ReadyTools ringe på enten "pretreat" eller "Verktøy" og innstillingene på "Normal". Du bør jobbe med små deler av møbeltrekk, presser avtrekkeren for å sprøyte etter behov.