Hovudside

Hvordan Send en boks

by Walther

Hvordan Send en boks

Post til en boks med hell, enten det er på tvers av byen eller internasjonalt, krever grundige forberedelser av boksen og innholdet før du skipet. Pakking innholdet sikkert omfatter trygt omslutter innholdet i en beskyttende lag av emballasje som holder hva du sender fra å bevege seg innenfor boksen eller for flere elementer, fra å flytte mot hverandre. Selv når godt pakket, må du sikre straffe åpninger, beskytte boksen fra utilsiktet spratt åpen mid-transitt, samt fra tyveri av innholdet. Når pakket skjønt, er mailing prosessen en enkel en, med noe mer kreves av deg enn riktig merking og arrangering for forsendelse med ditt lokale postkontor.

Bruksanvisning


•  Velg en sterk, solid boks stor nok til å inneholde adresse elementer med plass til å dempe elementer for å unngå skade. Bølgepapp boksene er egnet for de fleste objekter.

•  Beskytt usendte elementer ved individuelt innpakning hvert element før du legger dem inn i boksen. Separer eventuelle skjøre gjenstander pakket fra hverandre innenfor boksen samt fra seksten vegger og hjørner. La det være minst to inches mellom elementer og mellom elementene og veggene i boksen. Bruk pakking materialer som bobleplast, oppblåsbare kollisjonsputer, eller isopor peanøtter av plass elementer. Fyller alle hulrom innenfor boksen med emballasjen for å unngå elementer skiftende under transport.

•  Seal topp og bunn sømmene av boksen for å lukke boksen for mailing ved hjelp av enten trykkfølsom plast tape brukes på de øverste og nederste hav av boksen, eller med nylon forsterket filament tape. Bruke tape i tre strimler på boksene der åpnings sømmer i sentrum, en sentrert på sømmen over midten av boksen, og en på hver boks kanten der klaffene gjør opp boksen øverst eller nederst dekke kroppens av boksen . Anvende de tre strimler langs de tre kantene av en boks hvor åpningen helt overlapper toppen eller bunnen av boksen, og gir tre kanter.

•  Fest en etikett til boksen som inneholder den riktige fraktinformasjon i et lett synlig sted på toppen av boksen hvor det ikke overlapper en søm. Skriver eller skrive ut forsendelsesinformasjon tydelig. Inkluderer et kontaktnavn og telefonnummer for pakker sendes i posten internasjonalt. Inkluder en returadresse for alle usendte pakker.

•  Ta boksen til et postkontor. Spør din postbud arbeideren for plasseringen av den nærmeste. Har esken veid og målt. Informere postfunksjonær av shipping bestemmelsesstedet, og den klassen som du ønsker å bruke for å sende boksen. Jo høyere shipping klassen, de dyrere fraktrater. Den postfunksjonær vil gi deg fraktkostnadene.

•  Betal fraktkostnadene og ta en kvittering fra postfunksjonær som inneholder leverings informasjon og eventuell sporingsinformasjon gitt. Sporing evne avhenger av frakt klassen brukes. La pakken med postkontoret for mailing og vente på pakken å komme frem til sin destinasjon.