Hovudside

Slik fjerner en Sticky Stain fra en kortstokk

by Walther

Utendørs dekk er utsatt for mye slitasje. De er regnet på, oppvarmet av solen og banket opp av vinden. Dekk også kan bli skadet av limrester fra treet sap eller søl fra en hjemme-forbedring prosjektet. Du kan takle disse flekkene mye som du ville en klebrig flekk på en annen overflate - med en god renere og litt tålmodighet.

Bruksanvisning


Slik fjerner en Sticky Stain fra en kortstokk


•  Hell eller spray rengjøringsmiddel direkte på flekken. Sørg for å bruke en generøs mengde - nok til å dekke flekken helt. La produktet forbli urørt, på flekken i flere minutter.

•  Takle klebrig flekken med en svamp. Vri svampen over og skrubbe litt mer til flekken heiser.

•  Dypp en ren svamp i en bøtte med varmt vann. Skylle området med en svamp for å fjerne gjenværende renere. Du kan også skylle den med en hageslange.

•  Bruk en ren klut til å tørke overflødig fuktighet fra det behandlede området. Det vil hjelpe dekk tørke raskere, som vil tillate deg å se raskere hvis din renhold har vært vellykket.

•  Test området igjen når dekket er helt tørt. Hvis ikke limrester fortsatt, gjenta disse trinnene.

Tips og advarsler


  • Hvis den klebrige flekken er fra saft eller lignende tjæreaktig substans, vil renere fungere bedre hvis du først fjerne overflødig saft (eller andre stoffer). Bruk en sparkel for dette, men vær forsiktig så du ikke huljern veden. Hvis flekken er stor, kan du prøve å bruke en svamp mopp snarere enn en svamp. Dette vil spare ryggen og knærne.
  • Noen av disse rengjøringsmidler er brannfarlig. Ikke røyk mens du bruker them.If dekk er vedlagt, åpne en dør eller et vindu for å lufte området mens du bruker noen av disse products.If dekk har blitt malt, kan disse produktene fjerne malingen sammen med rester. For malte dekk, prøv oppvaskmiddel og vann før du bruker noe sterkere.