Hovudside

Sigarett Lukt fjerning tips

by Walther

Lukten av sigarettrøyk kan være ubehagelig og overveldende. Hvis du røyker, er det et par ting du kan gjøre for å gjøre lukten av hjemmet ditt mer behagelig. I stedet for å gjøre besøkende til ditt hjem ubehagelig, kan du prøve en enkel strategi for å fjerne røyk lukt.

Frisk Luft


Frisk luft er den beste måten å bekjempe sigarettrøyk lukt. Åpne vinduer i ditt hjem for å tillate frisk luft i. Regelmessig endre klimaanlegg filteret. Installere HEPA luftrensere i alle rom i ditt hjem som har sigarettrøyk lukt.

Eddik


En av de mest effektive måtene å bli kvitt sigarett lukt er med eddik. Prøv å sette en eller to boller av eddik i rommet der lukten er det verste. Hvis lukten er virkelig ille, kan flere boller av eddik være nødvendig. Etter en dag eller to, bør du legge merke til en betydelig nedgang i sigarettlukt.

Bakepulver


Hvis du har en rekke askebegere i hele huset ditt, kan du prøve å helle natron i hver av dem. Den natron vil fjerne noe av røyk lukt fra askebegre og området rundt i ditt hjem.

Røykeområde


Prøv å bare røyke ute. Men hvis du insisterer på å røyke inne, utpeke et lite område av ditt hjem som røyking spot. Hvis du tillater røyking forbudt overalt, men det angitte området i hjemmet ditt, vil dette begrense mengden av ditt hjem som er utsatt for sigarett lukt.

Male rommet


Noen ganger blir røyk orden fanget i veggene i hjemmet ditt. En måte å bøte på dette er å dekke veggene med et nytt strøk med maling. Hvis du ikke er klar til å male, skrubbe veggene med en heavy-duty renere å bli kvitt lukt.

Sjampo tepper


Et annet sted røyk blir fanget er i teppet. Hvis lukten av hjemmet ditt er dårlig, må du kanskje erstatte teppet. Sjamponering teppet kan også gjøre susen. Vask noen sofaen puter, gardiner og gardiner i ditt hjem.

Stearinlys


Prøve å brenne lys av din favoritt duft i hele huset. Vanilje og kanel er mye mer behagelig lukt, og lys kan være et effektivt valg for maskering eller fjerne sigarett lukt.