Hovudside

Hvordan bygge en Skil Saw Table

by Walther

Hvordan bygge en Skil Saw Table

Byggingen av en Skil Saw tabellen ikke involverer harde skritt, men det krever litt tålmodighet og monterer delene sammen trinn for trinn. Så mye som det kan være lurt å hoppe gung-ho til å bruke denne tabellen så med en gang, delene må være riktig montert for personlig sikkerhet og for å sørge for at sagen systemet fungerer. Etter noen få trinn vil sikre dette skjer som forutsatt av produsenten.

Bruksanvisning


•  Pakk ut Skil Saw bordet og deler, slik at du kan tydelig se alle komponentene på gulvet foran deg i et åpent arbeidsområde. Sørg for tilstrekkelig belysning slik at du kan se hva du gjør. Finn beinstykker og kryssramme barer som vil knytte sammen (de vanligvis kommer som plate leg deler malt svart).

•  Sett inn en skrue som følger med kit inn i hvert av bena og legge ved en cross-bar til det. Holde den på plass med en skrutrekker. Fest krysseren med en skive og mutter som følger med kit og stram forsamlingen med en pipenøkkel og passende stikkontakt. Fortsette å gjøre det samme arbeidet, slik at du konstruere en fire-etappe firkantet ramme som sagen tabellen vil stå på.

•  Trekk til alle menigheter og synlig sjekke at ingen av leddene med skruer er gjen løs. Snu opp ned og sett gummi leg føtter pads som setter inn på endene av bena som berører bakken. Trykke dem inn med en gummihammer for å være sikker på at de er på beina. Bruk en stol å slappe av i om nødvendig som prosessen med montering tar en stund.

•  Slå forsamlingen høyre side opp igjen, plasserer sagbordet kjerne enhet på benet rammen. Bruk en pipenøkkel og halvmåne fastnøkkel til å sikre kjernen tabellen til benramme via for bolter, skiver og muttere som følger med settet. Sjekk at hver bolt strammes forsvarlig.

•  Fest sagbladet vakter som er gitt i tabellen så kit. Fest justeringshåndtakene ved å skru dem inn i girene allerede er koblet til bordet. Strekk ut strømledningen kobles til sagen motor inne i tabellen. Fest skjære guider som følger med settet. Koble ledningen til en strømkilde, slår på bordet så, og praksis kutte med avfallstre å få en følelse for hvordan sagen fungerer.

Tips og advarsler


  • Hvis du har mistet noen av monteringsbolter og muttere, kan du bruke vanlige muttere og bolter fra en lokal jernvarehandel.
  • Bruk alltid vernebriller og tykke hansker når du skjærer med en bordsag. Bruk skjære vakter for å beskytte hendene når treet beveger seg gjennom sagen, og alltid se hva du gjør. Sagen kutter raskt og vil føre til alvorlige håndskade ved uforsiktig.