Hovudside

Hvordan fikse en skuff som ikke vil lukke hele veien

by Walther

CAB skuffer fungerer vanligvis ved å skyve sammen et sett med skuffeskinnene. Guidene, laget av metaller U-kanal strimler, som rommer ruller festet til sidene av skuffen, slik at skuffen for å åpne og lukke. Som skuffen fylles med flere objekter og er kontinuerlig åpnet og lukket, innholdet forflytte seg slik at en eller to objekter falle ut av baksiden av skuffen boksen eller å stikke opp. Dette hindrer at skuffen lukker fullt. Alternativt kan lysbilder være defekt.

Bruksanvisning


•  Åpne skuffen så langt som mulig. Se på baksiden for innholdet i skuffen boks som kan stikker opp eller ut på baksiden av skuffen boksen, hindrer den fra å lukke helt. Fjern alt som kan hindre at skuffen lukker hele veien.

•  Finn tabulatorstopp på hver side av skuffen og skyv tappene på med tomlene. Trekk ut skuffen og sette den på toppen av disken midlertidig.

•  Shine en lommelykt i fordypningen. Se etter eventuelle gjenstander i nærheten baksiden av fordypningen hindrer at skuffen stengetid. Trekke dem ut, hvis noen hindringer er til stede.

•  Løsne skinnene på hver side av fordypningen der skuffen passer med en skrutrekker. Trekk skuffen glir ut av fordypningen etter fjerning av festeskruene. Se etter knekk eller vridning, hindrer at skuffen stengetid. Reparere eller erstatte, etter behov.

•  Hold skuffen lysbildet mot den ene siden av skuffesporet, justere de pre-boret hull i raset med hullene i skuffesporet. Fest lysbilde med en skrutrekker og skruer. Deretter gjenta skuff lysbilde installasjon på motsatt side.

•  Sett rullene på sidene av skuffen inn lysbildene, samkjøre dem, slik at rullene å rulle inne i U-kanal. Skyv skuffen tilbake i fordypningen. Skuffen skal nå riktig åpne og lukke.