Hovudside

Reparasjoner for et toalett Leak

by Walther

Reparasjoner for et toalett Leak

Vannlekkasje ofte resultere i dyre materielle skader hvis venstre ukontrollert. Badet er en vanlig kilde til lekker på grunn av mengden av rør som trengs for å imøtekomme vannforsyninger til badekar, vask og toalett. Toalett lekkasjer kan komme fra flere ulike kilder og bør undersøkes umiddelbart for å hindre alvorlige gulvskader fra stor vannpåkjenning. Reparere et toalett lekkasje krever litt flid og grunnleggende avløp verktøy.

Bruksanvisning


•  Bruk en lommelykt for å finne den spesifikke plasseringen av lekkasjen. De vanligste toalett lekkasjer kommer fra bunnen av toalettet på gulvet eller fra baksiden av toalettet tank i midten av toalettet.

•  Slå av vannet går på toalettet ved å lukke ventilen og deretter skylle toalettet for å midlertidig få vannet ut av toalettet.

•  Stram boltene med en skiftenøkkel i bunnen av toalettet som holder den mot flensen i gulvet. Unngå stramme boltene siden som kunne knekke på toalettet keramikk. Stramme boltene vil løse mange lekkasjer kommer fra toalettet basen ved å danne en strammere segl til flensen. Likeledes, stram boltene på bunnen av tanken for å stramme den ned til toalettet selv å bidra til å stoppe lekkasjer fra tanken.

•  Sett på voks ring rundt flensen hvis du fortsatt har en lekkasje kommer fra toalettet basen. Løsne boltene og fjern toalett midlertidig ved rocking den frem og tilbake for å trekke den av den gamle voks segl. Skift ut den gamle voks ring med den nye rundt flensen og skru deretter toalettet tilbake ned over flensen igjen ved hjelp av bolter. Hvis det ser ut som flensen eller gulvet rundt toalettet er skadet, trenger du en profesjonell rørlegger assistanse.

•  unbolt tanken fra toalettet hvis det fortsatt er en lekkasje kommer fra tanken. Erstatte gummiskivene rundt boltene og pakning mellom tanken og bollen. Større jernvareforretninger bør holde disse skivene på lager. Når skivene er erstattet, rebolt tanken på toalettet.

•  Sett på toalettet outright hvis det fortsatt lekker eller få den sjekket av en profesjonell.