Hovudside

Riktig Håndtering av Farm Fresh Eggs

by Walther

Riktig Håndtering av Farm Fresh Eggs

Beslutningen om å huse verpehøner på gården er en som kan gi deg en overflod av gården ferske egg for å forberede og å innlemme i ulike oppskrifter. Likevel, må du utvikle en rutine for forsvarlig håndtering av eggene - fra den tiden du samle dem til lagring - slik at de vil være trygt å spise og intakt.

Innsamling av egg


Hvis du huset ditt verpehøner i en kylling coop, så du vet hvor du skal gå hver morgen for å samle inn egg. Hvis du tillater fuglene til frittgående - vandre rundt gården på sin egen vilje - vil du finne at de legger egg over alt, selv i de mest obskure steder. Når du finner flere steder hvor hønene lå, kan du sjekke tilbake hver dag. Hvis du finner egg på et annet sted, men du vet ikke hvor lenge de har vært der, kan du plassere dem i en egen kurv. Når du kommer tilbake til huset, kan du fylle opp en bolle med vann og sette mysteriet egg i vannet. Hvis de synker på sine sider, de er nok greit å spise. Hvis de slår oppreist eller dupp, har egg mistet noe av sin fuktighet og skal kastes. Ved innsamling av egg, ta en container eller kurv med litt polstring for å beskytte eggene sprekker.

Rengjøring av Shells


Inspisere hvert egg etter samlingen, men før rengjøring, for å sørge for at det ikke har noen sprekker. Kast sprukne egg unna. For rengjøring av egg, fylle opp en liten skål med lunkent vann og tilsett et par dråper mild oppvaskmiddel, uten noen ekstra fargestoffer eller dufter. Dypp en papirhåndkle i såpevann og forsiktig skrubbe utsiden av egget å rengjøre. Hold egget i henhold lunkent rennende vann og tørk med et rent tørkepapir. Ikke bruk varmt vann, noe som kan skade det ytre skallet og forårsake forurensning. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler, såper eller skure verktøy, heller. Informasjon fra Colorado State University Extension foreslår desinfiserende eggene etter rengjøring ved å dyppe dem i en blanding av 1 liter vann og 1 ss. husholdning, uparfymert blekemiddel. Pat eggene tørke etter å dyppe.

Lagring av egg


Det beste stedet for egg i et kjøleskap innstilt på en temperatur mellom 35 og 40 grader Fahrenheit. Mens noen kjøleskap har steder for egg i døren, er temperaturen i døren generelt varmere enn resten av innsiden av apparatet, så det er bedre å plassere eggene på en hylle. Lagre dem i en gammel, ren egg kartong eller i en container. Oppbevare ferske egg i opptil tre uker, ifølge informasjon fra Colorado State University Extension.

Egg Forberedelse Råd


Når du forbereder egg, er det viktig å koke dem og ikke spise dem rå. Rå eller kokt egg bære risikoen for Salmonella enteritidis, en bakterie som kan forårsake gastrointestinale problemer hos mennesker som feber, kramper og diaré. Cook eggeplommer til firmaet, ikke rennende, og lage mat retter som inneholder egg til en temperatur ikke mindre enn 160 grader Fahrenheit. Kokte eller rå egg bør ikke holdes i romtemperatur i mer enn to timer.