Hovudside

Hva du skal bruke for å hindre Clogs i støpejernsrør

by Walther

Støpejernsrør, som du kan finne i enkelte eldre boliger, generelt har en mindre diameter og en grovere innvendig vegg enn PVC plastrør som finnes i nyere boliger, ifølge mester rørlegger Tim Carter. Rørene vil korrodere fra innsiden og ut, noe som gir rusk en grovere overflate for å bli tatt på og forming tresko lettere.

Unngå Kjemikalier


Når du går inn i en butikk, eller mange andre butikker, vil du finne et stort utvalg av avløpsrenseløsninger som hevder å rense selv de mest gjenstridige rør tresko. Mens disse løsningene kan være fristende, kan de skape unødvendige problemer med støpejernsrør. Kjemikalier i tresko-kampene løsninger kan korrodere dine rør, muligens forårsaker noen av innsiden av rørene for å komme løs og bidra til fremtidige tresko. Bruke et stempel eller en skrue for å fjerne tresko.

Grease Container


Hold en fettbeholder under vasken, noe som du kan kaste bort, og det er vanntett. Hver gang du koker og fett er et biprodukt, trekke ut fett beholder og hell fettet inne før du skyller av rettene eller vaske dem i vasken. Ved hjelp av varmt vann for å vaske fett i avløpet vil ikke holde fett fester seg til støpejern rør 'sider, som fører til en fremtidig tette.

Siler


En enkel enhet, stopper en sil tresko ved å holde store rusk fra selv inn i vasken avløp. Alltid sette en sil over vasken er avløp før du vasker mat, skyll retter eller gjøre noe i vasken. Du vil merke silen vil tette opp med jevne mellomrom fra matrester og annet rusk, men du vil ha en enklere tid å rense ut silen og kaster rusk i søpla enn å rydde en tresko fra rørene.

Stempelet


Selv om du kan bruke stempler å tømme ut en tresko gang en skjemaer, kan du også bruke dem som et forebyggende enhet. Stuper dine avløp en gang hver uke eller to vil legge trykk på innsiden av rørene, frigjør buildup på sidene av rørene. Avløpet du stuper behov for å ha litt vann inni, og du må stappe en fille i eventuelle overløp åpninger eller i andre avløp i en dobbel-drain vask.