Hovudside

Slik installerer Cabinet Display lamper

by Walther

Tre skap kan ofte ser kjedelig og mørkt i løpet av kvelden og natten timer på grunn av mangel på naturlig belysning. Mens et kabinett kan lykkes i å vise elementer i løpet av dagen, folk gå rett forbi skjermen om natten hvis den ikke har riktig belysning for å presentere innholdet. For å unngå dette problemet ved å installere skap lys i taket på kabinettet, slik at lysene kan skinne direkte ned på innholdet du viser.

Bruksanvisning


•  Bruk stepping krakk, slik at du kan tydelig se toppen av displayet tilfelle. Plasser lysene på toppen av displayet skap for å finne ut hvor mange lys du kan installere i skapet. Bruk en lys for å gi din kabinett med masse lys hvis skapet er 10 inches eller mindre i bredden. Plasser lysene på minst en halv tomme fra hverandre hvis du planlegger å installere mer enn ett. Bruk en blyant til å bestemme hvor mange lys kabinettet skjerm krever.

•  Bruk målebånd for å finne ut omkretsen av displayet lyser du bruker, hvis de er sirkulære. Måle sidene hvis lyset er rektangulær. Trekk fra ca 0,04 inches eller millimeter fra side målinger eller omkretsen.

•  Tegn omrisset av displaylyset på toppen av kabinettet ved hjelp av målinger som er opprettet i forrige trinn. Tegn omrisset der du vil installere lysene.

•  Fjern alt fra displayet tilfelle. Bruk stikksag med en tynn kniv for å skjære ut belysning hullene med de linjene du trakk i forrige trinn. Pass på at du ikke kutter utenfor linjene.

•  Bruk et stykke sandpapir for å fjerne eventuelle splinter og sprekker i toppen av skapet.

•  Påfør en linje med trelim rundt omkretsen av de nylig kuttet hull. Mens limet er vått, trykker på en skjerm lys inn i hvert hull med begge hender, slik at ledningene kommer opp fra skapet. Bruk en hånd til å presse nedover på lys, og sette den andre hånden inne i skapet for å tilby støtte nedenfra. Det vil være et stramt klemme på grunn av 0,04-tommers forskjell, men den kuttet vil sørge for at det ikke kommer lys gjennom toppen av kabinettet.

•  Bruk kluten til å tørke vekk limet som kan være synlig etter installasjonen. Gjør dette på toppen og innsiden av kabinettet.

•  Plugg skjermen lys plugg i en stikkontakt. Bruk tape til å feste ledninger til toppen og baksiden av displayet tilfelle så ledningene ikke er i vanlig visning.