Hovudside

Plen Border Design Ideas

by Walther

Plen Border Design Ideas

Når du har en plen, kan du oppleve at du ønsker å lage grenser som skiller ett område av gården fra en annen, samt skille plenen din fra det av dine naboer. En ekstra rynke kan være nærhet til andre i nabolaget ditt, som kan inspirere deg til å skape en ramme som fungerer som et skjermbrett. Det er mange plen grensen design ideer å velge mellom.

Lagdelte plantings


Lag lagdelte beplantning som spenner fra kort i front til høye i ryggen. Dette skaper ikke bare interesse, men også en tetthet som gjør en skjerm, spesielt hvis du legger til noen høye trær til mix.

Hager


Som folk prøver å spise lokalt og vokse mer av sin egen mat, folk plante hager i deres bakgård. Selv om du har en liten hage, kan du slå på grensen av plenen din til en produktiv hage. Du kan ha tomater i ryggen eller knyttet til innhegninger som helle mot veggen, salat og andre grønnsaker og til og med urter. Plenen grensen kan hjelpe mate familien.

Blomstrende busker


Lag en ramme fra blomstrende busker. Gode ​​valg for blomstrende busker er hortensia, trollhassel eller Viburnum, som blomstrer frodig, samt danner en tett barriere.