Hovudside

Hvordan hente en Ring skylles ned i toalettet

by Walther

Hvordan hente en Ring skylles ned i toalettet

Å miste en ring ned toalettet kan være et mareritt, spesielt hvis det er et arvestykke, minnesmerke eller symbol på din kjærlighet. Når noe blir skylt ned i toalettet, reiser det gjennom den interne rørlegger av bollen, gjennom rørene og inn i septiktank eller avløpssystem. Hvis ringen din gjør det til rørene, vil kostnadene ved ripping ut VVS og septiktank vil være langt mer enn kostnaden for de fleste deler av smykker. Men hvis ringen er fortsatt i toalettet, er det håp. Fjerne toalettet er den eneste måten å vite sikkert.

Bruksanvisning


•  Se bak toalett og finne forsyningsventilen ligger på vannet linje som strømmer tanken. Drei ventilen av. Trykk og hold spaken på tanken å spyle toalettet og tømme tanken.

•  Løft lokket av toalettet tank og sett den til side. Finn festemutrene under bunnen av toalettet. Fjern mutterne med riktig dype brønnen kontakten fra apparatet. Nå inne i tanken og fjerne festeskruene. Løft tanken av toalettet bolle og sett den til side.

•  Se på gulvet og finne den kuppelformede plastlokk på hver side av toalettskålen. Lirke caps på gulvet, ved hjelp av en flat skrutrekker, og sett dem til side. Fjern festemutrene holde bollen til gulvet. Løft toalettet fra gulvet og legge den på sin side.

•  Fjern plast festemutrene på undersiden av den øverste kanten av toalettet, ved hjelp av en tang. Trekk toalett sete unna bolle og sett den til side. Løft toalettet opp ned med hjelp av en assistent. Rist toalettet for å se om ringen vil falle ut av skålen.

•  Slå toalettskålen høyre side opp og stå på toppen av en 5-gallon bøtte. Spray vann fra en slange i toalettskålen for å prøve å spyle ringen ut av den interne driften av toalettet. Dumpe bøtte inn i badekaret etter behov.

•  Fjern gammel voks ring fra sluket i gulvet. Skrape vekk rester fra gulvet og i bunnen av toalettet, ved hjelp av en plast sparkel. Tørk av toalettet og gulvet med en ren fille. Legge en ny voks ring rundt sluket i gulvet. Still toalettskålen på toppen av den og erstatte låsemuttere. Stram mutterne med en stikkontakt. Trykker plasthetter over boltene.

•  Sjekk bunnen av tanken for å være sikker på at gummien er på sin rette plass. Still tanken tilbake på toppen av toalettskålen. Slip festeboltene gjennom tanken og bollen. Vri mutterne på boltene. Stram mutterne med en stikkontakt. Sette toalettsetet på bollen, og fest den med plast bolter og muttere. Tett plastmutterne med en tang.

•  Gjenopprett vanntilførselen, og se på toalettet for lekkasjer. Skylle toalettet flere ganger for å sjekke voks ring. Rydde opp i området med din butikk vac. Skyll ut bøtte og fyll den med vann. Legg 1/2 kopp blekemiddel til vannet. Tørk av badekar, toalett og gulv med et blekemiddel vann - filla. La badet tørke helt før du bruker det igjen.

Tips og advarsler


  • Arbeidshansker og vernebriller er påkrevd ved bruk av håndverktøy.
  • Gummihansker og vernebriller er påkrevd ved bruk av blekemiddel eller andre kjemikalier.