Hovudside

Hvordan å oppløse Wood Glue Fra Drywall

by Walther

Hvordan å oppløse Wood Glue Fra Drywall

Trelim, den gule fetter av all-purpose hvit lim, ikke vil tørke klart - hvis det blir på din gips, vil det etterlate seg en stygg gul mark. Siden trelim tørker raskere enn hvit lim, ulykker er mindre tilgivende, men tørr trelim er ikke noe vanskeligere å oppløse enn tørket hvit lim. En god vann soaking vil fjerne gul trelim, men fuktighet kan skade gips, så du trenger en mindre vassen tilnærming.

Bruksanvisning


•  Heat 1 kopp destillert hvit eddik i en kjele over svak varme til det er varmt å ta på, men ikke varmt. Fukt en ren svamp med varm eddik. Det bør være mer enn fuktig, men ikke dryppende våt.

•  Trykk på eddik-fuktet svamp forsiktig mot trelim på gips. Ikke gni området. Hold svamp på stedet i fem minutter.

•  Skrap myknet trelim med en plast sparkel. Hvis limet ikke har myknet etter fem minutter, re-fukte svampen med eddik, holder den på stedet for ytterligere fem minutter og prøv igjen. Gjenta, om nødvendig, til limet oppløser nok til å skrape det av.

•  Spray området med en løsning av en del eddik til en del vann og tørk vekk eventuelle gjenværende limrester med svampen.

Tips og advarsler


  • Bruk 50/50 eddik og vann for å rengjøre hele veggen, spesielt hvis spot behandling etterlater en lys flekk på gips.
  • Selv eddik er ikke giftig, kan rett eddik irritere huden din og avgir sterk røyk; bruk hansker og lufte ut rommet ved rengjøring med ufortynnet eddik.