Hovudside

Hvordan Whittle med lommekniver

by Walther

Hvordan Whittle med lommekniver

Smi er fjerning av Pare spon eller skjæring av små deler av et større stykke av trevirke ved hjelp av en kniv. For å bli dyktig på spikke, bør du vite hvordan du skal velge riktig type tre og matche den til riktig type kniv. En god whittler bør ha noen grunnleggende smi ferdigheter. Spikke har eksistert i hundrevis av år starter med de tidlige huleboere. Utformingen av tre er hva antent menneskelig interesse og fantasi til å utvikle verktøy som vogner, kjøkkenutstyr, klær, våpen for jakt, og selv forskjellige måter å samle mat.

Bruksanvisning


Hvordan Whittle med lommekniver


•  Velg en lommekniv som har et svært lite håndtak slik at du vil være i stand til enkelt å manøvrere den. Det er viktig å velge en kniv med to eller tre blader av forskjellige former for å kunne utføre en rekke kutt.

•  Utføre rutinemessig vedlikehold på din kniv. Hold alle dine verktøy i et trygt, tørt område så de skarpe kantene vil bli beskyttet. Frakk alle metalldeler ikke brukes til skjæring med olje for å unngå korrosjon.

•  Når spikke, grep kniven med tommelen mot både ryggraden og i forkant vendt mot fingrene. Hold kniven i høyre hånd og veden i venstre.

•  Barber veden i en vinkel på 30 grader med start fra den skjærende ende til den fjær enden på bladet. Dette vil gjøre deg i stand til å gjøre det beste kuttet. Etter at du har gjort i forkant, sørg for å polere kniven før du fortsetter prosessen. Ved å polere kanten, vil du være i stand til å kvitte seg med eventuelle grader på stål og aktivere deg å skjære gjennom tre mye lettere.

•  Den slags materiale du bruker når spikke avhenger av hva slags prosjekt du velger. Bjørk parkett er meget passende for detaljert arbeid. Du kan klippe furu uten mye bråk, men det er ubrukelig når du utfører arbeid som innebærer mye detalj.

Tips og advarsler


  • Når du skjerpe kantene, ikke gjør dem for skarp som som kan føre til at stålet til å bli sprø og sprekke.
  • Opprettholde et solid grep om kniven for å hindre sine skarpe kanter fra kontakt med huden din.