Hovudside

Hvordan kvitt din hjemme av Kakerlakker Naturligvis

by Walther

Hvordan kvitt din hjemme av Kakerlakker Naturligvis

Kakerlakker er ikke et tegn på huset ditt er skittent. Deres tilstedeværelse er imidlertid en indikasjon på at de finner din bolig heller behagelig fordi den inneholder alle deres behov innen rekkevidde. Med mindre du har tenkt å kjøre en mort hotellet, har du sannsynligvis vil ha dem til å forlate. Kjemikalier er en måte å bli kvitt kakerlakker, men disse stoffene er potensielt farlig for deg, ditt kjæledyr og miljø. De er også effektive sjelden på lang sikt. Drepe en masse kakerlakker, og mer vil bevege seg i. Kontroll Kakerlakker naturlig innebærer å ansette en rekke metoder for å gjøre hjemmet ditt så ugjestmilde til kakerlakker som mulig.

Bruksanvisning


•  Fjern all mat kilder for kakerlakkene. Dette inkluderer smuler, søl, uvaskede retter, Dyremat utelatt, åpne pakker med mat og utklipp i søpla. Ren bak og under møbler og hvitevarer, vaske umiddelbart etter måltider, innføre måltidene for ditt kjæledyr og rense sine mat retter etterpå, og forsegle søppelsekker lukket med bånd, streng eller wire i mellom hver bruk.

•  Finn og fjern eventuelle kilder til vann for kakerlakker. Få noen lekkasjer fast, mopp under kjøleskapet daglig, tørk kondens av vinduer og ikke water potteplanter. Kakerlakker trenger vann, så vel som mat for å overleve.

•  Reduser rot. Kaste ut, gi bort eller resirkulere alt du ikke trenger. Store hauger av ubrukte eiendeler i skap, loft, kjøkken skap og kjellere er ikke mye bruk for deg, men de gir fredelige liggeplasser for kakerlakker.

•  Spread vaselin tynt på toppen innsiden av glasskrukker. Pakk glassene i papirhåndklær eller avis og agn med brød dynket i øl eller annen søt drikke. Kakerlakkene kan klatre opp håndkleet og ned i glasset, men vaselin stopper dem fra å rømme. Plasser feller langs vegger eller i bortgjemte steder som for eksempel under vask. Drepe eventuelle Kakerlakker du fange med varmt vann og vaskemiddel og skyll ut og tilbakestille jar feller.

•  Bland like deler boraks og sukker med litt vann for å danne en pasta. Dette er en giftig åte. Sett det på tallerkener og posisjon ut av utilgjengelig for små barn og kjæledyr.