Hovudside

Slik installerer mer enn ett lysarmatur på en Circuit

by Walther

Slik installerer mer enn ett lysarmatur på en Circuit

Legge lysene til en krets er en enkel måte å få mer lys i hjemmet uten å måtte legge til flere effektbrytere. Så lenge strømstyrke vurdering av vernebryteren ikke overskrides, kan du legge til flere lys til krets det krefter. Legge lysene er enkel, og du trenger ikke noen spesialiserte verktøy eller utstyr.

Bruksanvisning


•  Slå av bryteren eller ta ut sikringen for å koble strømmen fra belysning krets.

•  Monter en lys-koplingsboks i ønsket posisjon ved hjelp av de medfølgende skruene. Fjern dekselet fra en eksisterende lysarmatur på kretsen. Fjerne wire nøtter fra de svarte, hvite og bar kobber inne i koplingsboks ligaen er festet til.

•  Kjør en lengde på 12-gauge, 2-leder ledning fra eksisterende koplingsboks til den nye koplingsboks. Skyv ledningen inn i den eksisterende koplingsboks. Kutt ledningen, forlater ca 6 inches av wire hengende ut av boksen. Strippe den ytre jakke fra ledningen, opp til der den kommer inn i boksen. Strippe halv tomme av isolasjon fra endene av lederne i kabelen.

•  Koble alle de hvite lederne inne i koblingsboksen med en wire mutter. Vri ledningsmutteren med klokken til lederne holdes sikkert. Koble alle de svarte lederne inne i koplingsboks med en wire mutter. Vri ledningsmutteren med klokken til lederne holdes sikkert. Koble alle bar kobber inne i koplingsboks med en wire mutter. Vri ledningsmutteren med klokken til lederne holdes sikkert.

•  Tuck lederne inn i boksen. Sett dekselet på boksen og fest den godt.

•  Skyv ledningen inn i det nye koplingsboks. Kutt ledningen, forlater ca 6 inches av wire hengende ut av boksen. Strippe den ytre jakke fra ledningen, opp til der den kommer inn i boksen. Strippe halv tomme av isolasjon fra endene av lederne i kabelen.

•  Koble den hvite dirigent fra ledningen til den hvite dirigent fra den nye ligaen med en wire mutter. Koble den svarte dirigent fra ledningen til den svarte dirigent fra den nye ligaen med en wire mutter. Den uisolerte kobberlederen til den grønne dirigent eller jordingsskruen fra den nye ligaen.

•  Tuck ledningene inne i boksen. Plasser den nye ligaen eller dekselet på koblingsboksen og fest den godt med den medfølgende hardware. Slå på bryteren eller skifte sikringen. Sjekk lys for forsvarlig drift. Koble fra strømmen og sjekk alle tilkoblinger hvis lyset ikke klarer å betjene.

Tips og advarsler


  • Legg opp effekten på alle lysene du ønsker å sette på krets og dividere med 120. Dette vil gi deg den omtrentlige strømstyrken som din lyskrets krever. Hvis strømstyrken overskrider den strømstyrke av bryteren, tilsett kretser.
  • Kontroller at kretsen er slått av før du utfører service eller reparasjon.