Hovudside

Slik flytter tunge møbler på en New Hardwood Floor

by Walther

Tenker på å flytte tunge møbler? Bare hadde gulvet refinished? Oppdage en gouge i den skinnende, nye parkettdekke spyr magen. Over tid, slike ulykker er uunngåelig; bare ikke la det være din feil. Når du flytter tunge møbler over tregulv, holde to ting i tankene. Først, ikke skade deg selv. Så, med unntak av flytting lyse møbler, få en venn til å hjelpe, alltid. Dette bringer oss til det andre punktet, jo mer umiddelbar bekymring, hvordan å flytte møbler uten arrdannelse det nye gulvet. Som med det første problemet, løsningen er enkel og billig.

Bruksanvisning


•  Ta minst en gammel og solid laken og brett den i to.

•  Edge møblet bort fra veggen, får hjelp fra hjelperen. Klare en bane, fjerne tepper eller andre bevegelige gjenstander som kan være i veien.

•  Sett den brettede laken under elementet i spørsmålet slik at det stikker ut rundt sin lengde og bredde.

•  Skyv møblet over gulvet, med din ledsager i den ene enden, og selv i den andre, både å ta tak i endene av laken. Den person som trekker møblet gjør dette ved å trekke i arket, mens den som skyver gjør det ved påføring av trykk i et fast, stabiliserende grep samtidig som laken stram.

Tips og advarsler


  • Skulle noen hindringer kreve at møblet trenger løfting eller fiske, slik som terskel av en døråpning, bare trekke opp på arket. Dette bør løfte stykke over hinderet som det blir manøvrert.
  • Ikke løft element for høy, da dette kan resultere i tipping, spesielt med topp-tunge møbler, som montre. Også fjerne alle løse gjenstander på møbler overflater og interiør. For ytterligere forholdsregler, tape / wrap plastposer om møbler ben eller basen.