Hovudside

Hvordan lage papir Hvit Blooms Siste

by Walther

Hvordan lage papir Hvit Blooms Siste

I motsetning til andre påskeliljer (Narcissus spp.), Trenger Paperwhites ikke krever en kald dvalen for å blomst våren. En type tazetta påskelilje, Paperwhites er innfødt til den milde-overvintret Middelhavet. De vil blomstre etter en tørr dvalen, noe som gjør dem svært enkle å tvinge i blomst innendørs for et vinter-skjerm. Duften slippes ut av Paperwhites er herlig for noen, men kvalmende søt og nedlatende til andre. Utvide lang av de mange små blomstene sentre rundt plantehelse og hermet tidlig våren vær.

Bruksanvisning


•  Flytt Paperwhites til et lyst sted, ut av varme, direkte sollys. Siden temperaturer innendørs er allerede rundt 70 grader Fahrenheit, plantens vekst renteøkninger og blomster 'levetid reduseres. Et rom med en temperatur på 55 til 60 F er best å forlenge blomstringen displayet. Dersom slik kjølig rom eksisterer, flytte Paperwhites til den kuleste rommet, ut av utkast fra oppvarming vents.

•  Oppretthold et jevnt fuktig jord i beholderen for paperwhite narcissus planter. Unngå soggy jord og altfor tørr jord; begge forhold kan føre til for tidlig abort eller råtnende av blomsterknopper eller åpne blomster. Hvis Paperwhites er avskårne blomster i en vase, endre vann daglig, bruker mulig den kuleste vann. Også holde vasen ut av oppvarming sollys eller varme register utkast.

•  Knip av visne individuelle blomster fra plantene med neglene eller en saks. Selv om det ikke forlenge blomstringssyklus av anlegget, denne prosessen - som kalles deadheading - forbedrer utseendet på blomsten stammen klynger, noe dvelende blomster og stilker se mer presentabel.

Tips og advarsler


  • Hvis du ønsker å utsette åpningen av blomster på Paperwhites, som ønsker blomstene på topp for en fest eller gave presentasjon senere denne uken, plassere anlegget i kjøleskapet over natten. Temperaturene rundt 40 F nesten stanse blomst utvikling eller knopp åpning. Ta plantene ut i løpet av dagen og satt i lyse, indirekte lys i den kuleste rommet i huset.
  • Kutt blomst Paperwhites nytte av rent vann, som det ikke havnen bakterier som kan tette eller råtne de vaskulære vev i stilkene. Mens produsert blomst konserveringsmiddel er nyttig, siden det hindrer foul vann, tilsetting av sukker til vannet ikke forlenge blomstenes levetid nesten like mye som å plassere dem i mye kjøligere romtemperaturer.
  • Når spirende fra beholderen, de Paperwhites trenger solstråler å forbli grønn i stilk og blad. Men kjølige temperaturer og roterende pottene bremser veksten og forhindrer skjev, leggy blomst stilker og blader som flopp. Når blomsterknopper vises, fjerne planten fra sollys til et lyst, kjølig sted for å få den lengste blomst skjerm mulig.