Hovudside

Slik reparerer en Pool Skimmer Leak

by Walther

Å ha en i bakken basseng krever regelmessig vedlikehold og vedlikehold. Mange ganger i løpet av sommermånedene, blir det merkbart at vannstanden i bassenget har falt. Oftest dette er forårsaket av fordampning skapt av den intense sommersol, og det er ingen grunn til bekymring. Det er avhjelpes bare ved tilsetning av vann. Andre ganger, hvis det har vært regn og vannstanden fortsetter å slippe en tomme eller mer per dag, kan det være et basseng skimmer lekkasje. Dette er et svakt område av bassenget og sannsynligvis den vanligste området hvor lekkasjer oppstår. Les videre for å lære hvordan å reparere et basseng skimmer lekkasje.

Bruksanvisning


•  Med basseng pumpe av, ta av dekselet til bassenget skimmer. Bassenget vannstanden må være over området der skimmer møter bassengveggen. Hvis det ikke er det, tilsett vann til bassenget før det er minst en tomme over denne sømmen.

•  Tilsett noen dråper rød konditorfarge i vannet ved skimmer og se for å se om vannet strømmer. Hvis det strømmer gjennom bassengveggen ved sømmen, har du plassert lekkasjen.

•  Bruke basseng reparasjon kitt / epoxy stick lim og tetningsmiddel er veldig enkelt. Fjern et stykke fra røret og kna den med fingrene til smidig. Bringe den under vann hvor lekkasjen er lokalisert og forsegle kanten av skimmer til bassengveggen på plasseringen av lekkasjen. Trykk på kitt og glatt langs sømmen med fingrene. Dette vil herde til hvit i løpet av 30 minutter.

•  Hvis vannstanden fortsetter å synke, se etter lekkasjer etter de samme instruksjonene. Andre vanlige områder for lekkasjer er områdene rundt vakuum og retur beslag.

Tips og advarsler


  • Når det er en lekkasje, kan nivået av vannet å fastslå hvor lekkasjen befinner seg. Hvis nivået stopper ved skimmer, som er det første sted for å kontrollere. Hvis den stopper under retur montering, så lekkasjen er sannsynligvis i det området.