Hovudside

Den beste måten å fjerne lukt fra en Kjøleskap

by Walther

Den beste måten å fjerne lukt fra en Kjøleskap

Åpning din kjøleskap og opplever ubehagelig lukt kan være urovekkende. Kjøleskap, slik at du kan holde bedervelige matvarer for en lengre periode. Imidlertid kan disse matvarene fortsatt blir gamle, mugne og harsk og fylle din kjøkken apparatet med en nese-crinkling lukt. Heldigvis trenger du ikke å leve med den ubehagelige aroma. Den beste måten å fjerne kjøleskap lukt er å rengjøre innsiden av apparatet uten sterke kjemikalier. Du kan bruke noen giftfri og billig husholdningsartikler å lykkes rent og fjerne lukt kjøleskapet.

Bruksanvisning


•  Slå kjøleskapet temperaturvelgeren - som ligger inne i kjøleskapet - til "Off". Fjern all mat som har gått ut, støpt eller ikke lenger er ønsket. Bruk denne tiden til riktig lagre elementer du vil holde i lufttette beholdere med riktig lokk. Plasser bedervelige matvarer som du holder inne en kjøligere fylt med is. Kjøleren vil holde dem trygge mens du rengjør kjøleskapet.

•  Fjern hyllene fra kjøleskapet. Noen kjøleskap har ikke avtagbart hyller. Hvis du ikke kan fjerne hyllene, hoppe over dette trinnet. Senk den flyttbare hyller i en vask fylt med varmt såpevann. Skrubb hyllene rene med en svamp. Bruk en nylon kratt pensel for å fjerne fast-på mat og skitt. Skyll hyllene med rennende vann og håndkle tørt.

•  Fyll en 5-gallon bøtte med en liter varmt vann. Hell 1 ts. av flytende oppvaskmiddel og en kopp hvit eddik i vannet og bland med en lang håndteres skje. Parabolen såpe renser kjøleskapet mens hvit eddik fjerner lukt den. Fyll en annen bøtte med varmt vann. Plasser begge bøtter innen rekkevidde fra kjøleskapet.

•  Senk en ren svamp i blandingen og - mens du holder svampen over bøtte - vri ut overflødig væske. Begynn på toppen av kjøleskapet og skrubbe innsiden helt med svamp. Skyll svampen i bøtte fylt med varmt vann når det blir skittent. Senke den tilbake inn i blandingen og fortsetter skrubbing før du har grundig rengjort på innsiden av kjøleskapet.

•  Skyll blandingen av innsiden av kjøleskapet med en klut fuktet med kaldt vann. Tørk med et håndkle. Sett på hyller, vrir du temperaturvelgeren "On" og plassere maten tilbake inne i kjøleskapet.

•  Legg en åpnet boks med natron inne i kjøleskapet for å absorbere lukt. Erstatte natron en gang i måneden.

•  Rengjør kjøleskapet ut for å fjerne uønskede og utløpte elementer en gang i uken for å holde det lukter friskt. Fortrinnsvis utføre dette trinnet på dagen før søppel er plukket opp.