Hovudside

Ideer og bilder for Front-Yard Landscaping

by Walther

Ideer og bilder for Front-Yard Landscaping

Om å etablere en front yard landskapet fra bunnen av eller revamping en sliten en, bør du koordinere curbside design med ditt hjem stil. Du kan velge å vedta en formell eller uformell design, installere det meste plen med noen foundation busker eller implementere en hytte hage, inkludert en rekke urter eller en gårdsplass med en stor mengde hardscape - stein, murstein, etc. Det er mange nettsteder og bøker med fotografiske eksempler for å komme i gang.

Et godt førsteinntrykk


En velholdt front yard tilfører verdi til ditt hjem. Planter bør trimmes, hage senger luket, tilstrekkelig vanning bør skje og gamle beplantning og mulch bør skiftes ut når de begynner å overdøve den ryddighet av din hage. Verftet er å lede besøkende til din inngangsdør ved å installere en gangvei på døra, og bygge en bue over det, male døren en iøynefallende farge og sette i fokus belysning for nattlige gjester. Blomstrende planter vil trekke øyet av forbipasserende og legge spenning til forgården. Det er viktig å holde kantene på plenen trimmet og fjerne døde blomster og døende blader. Plassere et tjern langs foran gange skaper hvit støy og et samlingspunkt for de besøkende.

Go Lawnless


Handle den tradisjonelle plenen-sentriske front yard for en design som fokuserer på trær, busker og en rekke utplantingsplanter. Dette er en fin måte å frigjøre hageplass for spesielle planter hvis du har en liten hage. Velg planter som vil være attraktive fra gaten og inne i huset. Variere plante høyder for å skape interesse og sørg for å inkludere valg som vil holde grøntområder og farge går i hver sesong. Først planlegge hvor dine stier og hage grenser vil være. Deretter bestemme plassen som trengs for hver plante før du begynner å plante. Trærne gir høyde mens busker myke opp de harde foundation linjer og definere kantene av en hage seng. Bruke mindre plantevalg, blomster og urter for å fremheve din front-yard design.

Rev opp Curb Appeal


Store hardwood trær er et pluss i front yard legge skygge som vil holde hjemmet kjøligere. Busker som kan trimmes til lineære design og kurver skape struktur i hagen din som vil holde landskapet veldefinert og legge en aura av enkelhet. Legg personlighet og oppsiktsvekkende effekt med blomster og varierte løvverk teksturer. En vann-funksjonen, for eksempel en fontene eller dam og skulptur gjør en positiv design statement. Brostein, gamle murstein, skifer, skifer eller til og med glassperler legge til en distinkt preg å hagen senger og trasé.

Inspirerende Photography


Leter du etter en sampling av front yard landskaps ideer for å inspirere deg og at du ønsker å gå videre i å forbedre din hage? Det er mange nettsteder og bøker å velge mellom. YardShare.com, Front-Porch-Ideas-and-More.com og Landscape-Solutions-for-You.com tilby flotte bilder og tips for å få kreative juices strømmer. (Se Resources 1, 2 og 3) Tre førsteklasses eksempler på bøker du kan finne hos din lokale bokhandel eller bibliotek inkludere "Front Yard Gardens: Økende Mer enn Grass", "Taunton s Front Yard Design Book" og "The Artful Hage: Kreativ inspirasjon for Landscape Design. " Alle har hundrevis av billedlige fremstillinger av kreativ landskaps og ideer om hvordan du kommer i gang.