Hovudside

Hvordan koble en Swing Set til en Play Tower

by Walther

Hvordan koble en Swing Set til en Play Tower

Borte er de dager da familiens bakgård swing sett inkludert ingenting, men noen svinger festet til en metallstang. Disse dager, har bakgård lekeplasser utvidet til å omfatte ikke bare svinger, men leketårn som inkluderer taustiger, bergvegger, lekehus og sklier. Ofte kan en lek tårn kommer separat fra en swing sett. Så lenge du har de riktige materialene, som forbinder de to delene er en oppgave som kan gjøres i en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Bestem hvilke to lekeplass biter du ønsker å koble til. For hensikten med denne opplæringen, vil vi anta at du fester treramme for en standard swing sett (to A-frame støtter - en på hver side - koblet med en bjelke i midten, som svinger er hengt) til en tre leketårn.

•  Monter swing set ramme og lek tårn rammen i henhold til instruksjonene som fulgte med settet. Du kan også velge å opprette din egen lekeplass design. Hvis du har tenkt til å koble to pre-eksisterende lekeplass stykker, så kan du hoppe over dette trinnet.

•  Kjøpe materialene du trenger for å koble de to lekeplass stykker. Selv om du kan bruke spiker eller skruer for å koble de to trekonstruksjoner, bolter er det beste alternativet på grunn av deres økt styrke og holdbarhet.

•  Bestem deg for hvor du har tenkt å koble de to tre stykker. Den nøyaktige plasseringen vil variere avhengig av hvordan de to delene er konstruert. I vårt eksempel, vil vi koble swing satt til stykket tårnet med den horisontale bjelken som kjører lengden på huskestativet.

•  Ta av A-frame støtte fra den ene siden av huskestativet. Dette vil forlate deg med bare strålen (du vil sannsynligvis nødt til å hvile på huskestativet på sin side på dette punktet, så det vil bare ha ett A-frame støtte nå).

•  Koble den horisontale strålen fra huskestativet til en vertikal bjelke på stykket tårnet. Fordi du fjernet A-ramme fra swing sett, vil halvparten av dette stykket vekt nå hvile på lek tårn. Det er derfor det er viktig at to stykker delta på en vertikal bjelke på lek tårn, slik at trykket blir utøves av huskestativet på stykket tårnet er i nedadgående retning.

•  Bruk en sag til å kutte ut to små rette trekanter fra et stykke holdbart trevirke, som for eksempel eik eller sedertre.

•  Lay strålen fra swing satt på toppen av den vertikale strålen fra lek tårn. Plasser rettvinklet hjørne fra en av trekantene slik at det passer med hjørnet av swing sett strålen. Dette vil bety at den ene side av trekanten vil være i flukt med toppen av den bjelke som løper horisontalt, mens den andre side av trekanten vil være i flukt med den side av bjelkene som går loddrett (trekanten bør være stor nok til at denne vertikal kant overlapper både strålen fra huskestativet og strålen fra stykket tårnet). Den tredje siden i trekanten - den lengste siden, kalles hypotenusen - vil ikke være i flukt med en av bjelkene. Plasser den andre trekant på den motsatte side av bjelken, slik at de to trekanter og bjelker i midten danner en slags sandwich.

•  Bruk en C-klemme for å sikre trekantene til bjelkene. Det kan være lurt å be en venn til å hjelpe holde strålen fra swing satt på plass for ekstra støtte.

•  Bruk en elektrisk drill for å bore et hull gjennom trekant, strålen og den andre trekanten; Dette hullet skal være der trekanter 'høyre hjørne er. Den eneste hull vil gå gjennom alle de tre stykker av tre.

•  Legg en skive på en bolt, og skyv den gjennom hullet (og alle tre stykker av tre). Plasser en annen skive på den andre siden av bolten, og fest den med en mutter.

•  Bor et hull i en av trekanter 'to gjenværende hjørner (det spiller ingen rolle hvilket hjørne du plukke først). Følg trinn 11 for å sette inn og sikre bolten til skogs.

•  Gjenta trinn 12 med den tredje og siste hjørne av trekanten.

•  Fjern C-klemmen fra veden.

Tips og advarsler


  • For ekstra stabilitet, kan du bruke en metallbrakett på innsiden hjørnet av felles.
  • Sørg for å teste ut stabiliteten av de sammenkoblede stykker før du lar noen barn leke på utstyret.