Hovudside

Hvordan å rengjøre skjermen på en Kraus Ramus stil Vessel tappekran

by Walther

Kraus produserer et bredt spekter av high-end kjøkken og bad kraner. Den Ramus linje er et enkelt hull tappekran med en slank design. Som med de fleste andre merker av kranen, bruker Kraus en skjerm inne i strålesamleren. Skjermen bidrar til å hindre rusk og sedimenter fra å komme ut når du kjører kranen. Over tid begynner sediment oppbygging for å endre strømningen av vann. Rengjøring av skjermen på en Kraus Ramus stil fartøy kranen er vanligvis det samme som alle andre merker av kranen.

Bruksanvisning


•  Vri strålesamleren mot klokken med fingrene og fjerne det fra Kraus Ramus kranen tut. Unngå å bruke verktøy på strålesamleren fordi de kan lage riper i finish. Hvis strålesamleren ikke vil snu for hånd, legg maskeringstape rundt utsiden av strålesamleren før du bruker tang til å slå den. Tapen bidrar til å beskytte finish.

•  Trekk gummiskiven og nylon vannspareren ut av strålesamleren. Skyv skjermen fra bunnen av strålesamleren med fingeren og trekk den ut av toppen av strålesamleren.

•  Bland en 50/50 løsning av hvit eddik og vann i en liten kopp. Dypp skjermen i blandingen og skrubbe det lett med en gammel tannbørste. Eddik myker sedimentet.

•  Skyll skjermen grundig under kaldt rennende vann. Sett skjermen tilbake i strålesamleren. Sett inn vann saver plate og gummiskiven.

5 Diskusjon av strålesamleren på enden av kranen tuten før det er for hånd. Ikke stram med en tang. Skrelle av maskeringstape, hvis du brukte tang for å fjerne strålesamleren.