Hovudside

Hvordan holde Windows Fra Icing

by Walther

Hvordan holde Windows Fra Icing

Ingen ønsker å tilbringe tid skrape is fra bilvinduene i iskaldt vær. Med mindre bilen din er i ly, vil unngå ising i de verste stormene være nesten umulig. I mindre ekstreme forhold, men å holde vinduene fra ising ISNA € ™ t vanskelig - Ita € ™ s bare et spørsmål om å forebygge vanndampen som danner isen fra å samle på vindusflater, forårsaker en oppbygging av et lag av fuktighet tykk nok til å slå til is. Mens ly er fortsatt det beste valget, det er andre løsninger som kan bidra til å holde deg ut av kulden med skraper i hånden.

Bruksanvisning


•  Oppbevar bilen innendørs for å unngå vanndampen som skaper ising helt. Hvis en lukket garasje er tilgjengelig, bruker en overbygd carport for delvis beskyttelse mot alle, men den verste fuktigheten. Bruk hvilken som helst struktur tilgjengelig, som den mer dekning du får på toppen og sidene, jo mindre glasur dine bilvinduene vil oppleve.

•  Dekk en fullstendig eksponert bil med en bil presenning. Kjøp en presenning dimensjonert for kjøretøyet, og pass på at hvis youâ € ™ re ved hjelp av en pre-formet presenning som forsiden av presenning er faktisk plassert på fronten av bilen for å sikre en tettsittende passform. Duken dekker vinduene, bidrar til å hindre oppsamling av fuktighet som fører til isdannelse.

•  Dekk vinduene med en blanding av tre deler eddik og én del vann. Sett blandingen i en sprayflaske og spray vinduene like etter parkere bilen for hva som vil være en lengre periode - flere timer eller mer. Respray vinduene to ganger daglig hvis du ikke bruker bilen - en gang om morgenen og en gang om natten - for å hindre fuktighet buildup og eventuell ising.

•  Dekk til vinduet med en kommersiell is-forebygging løsning på å parkere bilen for å hindre at isen fra å samle på vinduene. Sprøyt løsningen på vinduet når man går ut av bilen, som dekker vinduet med et lett lag av væsken. Påfør hver 24. time, eller så ofte som anvist av produsenten, for å fortsette beskyttelse mot ising.

Tips og advarsler


  • Erstatte vinduet spray med en gang laget av to deler rubbing alkohol og en del vann når temperaturen faller spesielt lav, 10 grader eller mindre. Bruk samme løsning å spray på vinduer for å bidra til å fjerne is, bør det skje.