Hovudside

Hvordan bygge tretak Fortauskanter

by Walther

Hvordan bygge tretak Fortauskanter

Tretak fortauskanter, vanligvis bygget på jobb for å tjene som en base for takvinduer, er laget av trykkimpregnert dimensjonale trelast, 2 inches tykk ved en passende bredde for prosjektet, minst 4 inches typisk og mer sannsynlig å være 6 inches . Fortauskanten i seg selv er en enkelt boks, lett å konstruere. Forsiktig målinger av fortauskant størrelse er avgjørende for prosjektet.

Bruksanvisning


•  Se i Manufacturera € ™ s dimensjonering instruksjoner for modellen av takvindu du installerer. For eksempel kan en tre-av-3-fots takvindu kalle for et tak åpning 36 todeler med 36 halv innrammet av 2-av-4s spikret mellom taksperrene. Den indre dimensjon av tretak fortauskant må matche taket åpning presist.

•  Cut trykkimpregnert trelast, typisk 2-av-6s, med en chop så til dine mål. For eksempel, for takvindu som er beskrevet i trinn 1, toppen og bunnen av kant trenger å måle 36 en halv inches. Sidene trenger å måle 33 1/2 inches, som når de skrus til topp- og bunnstykker som hver 1 1/2 inches tykt, gjør sidene av de ønskede 36 1/2 tommer lang.

•  Påfør en tube med bygging lim fra en fugepistol i en snirklete mønster i hver ende av sidestykker trelast. Klem fortauskanten sammen med to lange bar klemmer trykke de beste bitene mot vangene.

•  Bor små hull Maskiner og for 3-tommers galvaniserte treskruer. Sett tre skruer i hvert hjørne av 2-av-6, gjennom topp- og bunnstykkene og inn i sidestykkene. Tillate fortauskanten for å sitte i flere timer eller over natten, holde klemmene på plass, per limet makerâ € ™ s instruksjoner for tørketid.

•  Legg den ferdig fortauskant over taket åpning for å bekrefte nøyaktig plassering. Ta av fortauskant og caulk overgangen mellom taket hvor den vil treffe bunnen av fortauskant tungt med polyuretan caulk i en fugepistol. Plasser fortauskant på plass igjen og fest den på innsiden til taket utforming med to No. 10 galvaniserte spiker eller to nr 8 dekk skruer per side drevet på skrå, på samme måte som den som brukes for toenailing boards.

Tips og advarsler


  • Blinke overgangen mellom fortauskanten og taket med trinn blinkende eller en matchende kit fra takvindu produsent, plassert over takpapp hvis du har en grus taket.