Hovudside

De beste måtene å lage en Drain for en Egress Window

by Walther

En egress vindu lar folk til å gå ut av en kjeller. Disse spesielle vinduer har gravd områder som ligner en dyp vindu godt på utsiden av kjelleren. Dette området letter nå bakkenivå fra kjelleren nivå av hjemmet og kan omfatte en stige eller trinn. Dette utgravde området kan samle regn og snø som må renne bort for å unngå lekkasje inn i hjemmet.

Slope


Liggende på bakken med en helling bort fra egress vindu. Regnvann falle i egress vindu vel er uunngåelig, men skråningen kan hindre vannet fra å kjøre ut på plenen og inn i egress vindu. Sørg for at de riktige takskjegget trau og takrenner er på plass for å hindre avrenning fra taket kommer inn i egress vindu. Skrånende bakken reduserer vann som når utgå vinduet godt og er en viktig del av den totale vindusutgåavløpsløsning.

Avløp


Den beste avløp for den utgående vindu omfatter graving i bakken ned til det nivå av avløpsrørsystemet rundt len ​​eller fundamentet for bygningen. Koble et vertikalt rør fra avløpet flis system som strekker seg opp til grunnivået for den utgående vindu. Monter en grill til toppen av røret for å hindre rusk fra å komme inn i kloakksystemet. Dette gir en direkte vei for vannet å strømme fra egress vindu godt til avløpet og er mest effektiv i boliger med foundation dreneringssystemer.

The Bottom of the Egress Window Well


Grave ut bunnen av vinduet godt til fundamentet nivå og fylle utgraving med pukk. Bergarten tillater vann å strømme ned drenering bort fra den utgående vindu. Den knuste steinen har et attraktivt utseende på basis av utgå vinduet godt. Dette systemet fungerer best i boliger uten fundament dreneringssystemer.

Holder det Clear


Klare løv og annet avfall fra bunnen av den utgående vinduet godt. En komprimert fast lag av bladene kan hindre vann fra å strømme ned i avløpsrøret eller gjennom knust stein. Hvis vannet akkumuleres i egress vindu godt, kan det lekke gjennom vinduet og inn i kjelleren. Den beste avløpssystemet, vil ikke fungere hvis det er tett med rusk. Rusk ville også være lite attraktivt når sett gjennom egress vindu.