Hovudside

De Avlinger Ikke til anlegget etter en potet avling

by Walther

De Avlinger Ikke til anlegget etter en potet avling

Roterende potetavlinger er viktig siden i gjennomsnitt vil hver person i Amerika spise ca 124 pounds av poteter per år; Tyskerne spiser omtrent det dobbelte, ifølge Montcalm County Community and Information Center. I tillegg, bare 100 kalorier per 8-unse bakt potet, er poteten en diett favoritt. Og en acre eller mindre av dette viktige avlingen kan produsere nok gasohol for 25 biler.

Tomater


Tomatplante familien består av tomater, poteter, paprika og auberginer. Ikke plante noen av disse grønnsakene året etter din potet avling som tomatplanter bør innledes med en bønne avling for å etterfylle jord av nødvendig nitrogen.

Aubergine


Aubergine er en avling som bruker nitrogen og bør aldri før eller etter en potet avling. I tillegg, aubergine - som tomater, paprika og poteter - er alle mer utsatt for den samme tørråte som kan ødelegge tomat plante avlinger. Planting avlinger i påfølgende år som er utsatt for sykdom på planter skade er ikke anbefalt, melder The Somt Gard.

Beskjære skadedyr legge egg i jord som ikke kan påvirke årets avling, som de ikke kan bli klekket ennå. Hvis du deretter gå videre til å plante en avling fra samme familie neste år, sette deg din avlinger opp for en fiasko de ikke ville oppleve hvis en avling hadde blitt innført som ikke var utsatt for den aktuelle pest, ifølge The North .

Peppers


En pepper avling bør aldri før eller etter poteter. Faktisk, paprika trenger jord med en litt lavere pH enn poteter eller auberginer, ifølge Virginia Tech Virginia Cooperative Extension. Plant squash før paprika - ikke poteter - og følger en pepper avling med bønner.

Betydelig


Hvis du planlegger å plante poteter året etter en potet avling, men i en annen plassering fra fjorårets hage, plante avlingen minimum 1 / 4th mil fra fjorårets plassering. Planting enda en kort avstand fra den opprinnelige avling bidrar til å redusere potensialet for en Colorado potet bille infestation. Ifølge Ohio State University, kan denne typen bille fly så langt for å påvirke den nye avling, og hvis det skjer, kan ytterligere kjemiske kontroller være nødvendig. Kombinere en større avstand mellom den gamle avlingen planting plassering og den nye sammen med regelmessig insektmiddel bruk er de beste måtene å bekjempe Colorado potet bille.