Hvordan Design med Sukkulenter


Med mindre en gartner bor i sørvest USA, sjelden tenker han av sukkulenter unntatt som et eksemplar plante. De er nysgjerrig ute, tørke og varmekjære planter som kommer i merkelige former og farger. De lagrer vann i store, kjøttfulle blader og kan gå uten vann det som virker som en evighet. De lagrer vann i sine hovne blader, stengler og røtter. Dette gjør det mulig for dem å overleve i noen av de tørreste omgivelser. Kaktus er sukkulenter. Så er yuccas, echeverias og ephedras. Du kan se disse i xeriscapes av Nevada, Arizona, New Mexico og andre typisk tørre og varme områder av landet. Hvis du har et problem seng, kanskje en festet til huset ditt, kan sukkulenter være en løsning for deg. Les videre for å lære hvordan å designe med sukkulenter.

Bruksanvisning


•  Vurdere situasjonen. Noen murstein hage seng er vanligvis festet til huset og kan ikke fjernes enkelt. Hvis det er i front av huset, du bare må gjøre noe med det. Bare mulching det opp ikke akkurat vinner du hagen i måneden award. Sengen er varm fordi den er laget av murstein som suge i at sol hele dagen så uansett hvor mye du vanne, sengen holder seg varm og tørr. Du prøve annet plantemateriale, men synes det bare ser ganske bra for et par uker, men er ikke i stand til å vare gjennom baking solen.

•  Prøv sukkulenter. Med en sørvendt seng, må plantene tåle ekstra varme forhold. Plante et søyle kaktus. Den pilosocereus pachycladus er en nydelig turkis, som vil rope skjønnheten foran huset ditt. Bruk mindre sukkulenter som lav vekst dekselet å sette av store søyle kaktus.

•  Lag dramatiske hage senger. Selv om du ikke har en varm murstein planter over hele forsiden av huset, har du sannsynligvis en solrik, varm, tørr flekk et sted som trenger litt TLC.

•  Kombiner to eller tre store sukkulenter og feier av små. Bruk aeoniums, agave eller kalanchoes for store uttalelser og blande små i mellom. Echeverias og sedums kan brukes som fyllstoff for å gjøre hagen en masse farger og teksturer. Sedums spredte seg raskt og kan også brukes mellom stepping steiner for å sette dem av. Plante sedums i jordbær potter for en stor skjerm i en liten hage.

•  Bruk sukkulenter for en nesten vedlikeholdsfri hekk. Bruke agave attenuata med jade planter og elefanter mat (portulacaria Afra) for maksimal intriger.

•  Bruk sukkulenter som aksenter hele hagen din. Bruk de store som agaveplanter og crassulas som prøven planter blant mindre, lavere voksende slag.

•  Tuck i mindre echeverias, sedums og Senecio uansett hvor du ønsker. Bruk dem til å lage mønstre i en formell hage eller parterre.

•  Think beholdere. Sukkulenter kan vokse mest overalt, inkludert de fleste hver container fra jern potter, gamle hjulnavene, tre trillebårer. Hvis du har eller finne en gammel beholder på et loppemarked eller bruktbutikk, kan du trolig gjøre et kunstverk ved å plante den med sedums.

Tips og advarsler


  • Noen sedum og Euphorbia kan være invasiv og bli skadelige ugress. Velg ditt plantemateriale nøye.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler