Hovudside

Hvilke typer Woods kan festes til Stucco?

by Walther

Stukk er en kombinasjon av sement, sand og kalk. Blandingen kombineres med vann og sprøytes eller spres ut på sidene av husene for å gi utvendig beskyttelse og utvendig utforming. Vanlig i det vestlige USA, blander stukkatur i en rekke farger, men er mest vanlig beige, gul, brun eller andre jordfarger. Stukkatur er holdbar og varig men noen ganger huseiere ønsker å legge til tre ytterkledning, vinduskarmer, innhegninger eller andre tre designelementer for å forbedre stukkatur. En rekke forskjellige tresorter kan festes til stukk.

Stukkatur


Stukkatur ytterkledning påføres over kryssfiner eller gips vindsperre komponere rammen av et hjem. Et klebemiddel påføres på kryssfiner eller gipsplater, fulgt av ekspandert polystyren (EPS) skumplate. Et tynt lag av netting er festet til skumplate. En grunning av stukk festes til nettingen, etterfulgt av et tillegg på en eller to strøk av stukk etter at. Stukkatur ytterkledning gir en effektiv barriere mot fuktighet inn og skade rammen av et hjem. Når stukkatur er satt og tørr, kan dekorative tre elementer i en rekke tresorter legges til stukkatur ytterkledning.

Anvende Wood til Stucco


Ita € ™ s viktig å forstå at bruk av trevirke til stukkatur bør ikke gjøres i stor skala mote, for eksempel dekker stukkatur ytterkledning med tre ytterkledning. For å feste tre til stukkatur, må bores hull gjennom tre og stukkatur og holdes på plass av festene som når ned til rammen av hjemmet. Hvis hullene og festeanordninger er installert over huset, er risikoen for fuktskader på rammen av bygningen økes. Konvertering stukkatur ytterkledning til tre ytterkledning kan kreve stripping hjemmet til stukkatur ytterkledning ned til rammen og deretter legge tre ytterkledning på selve rammen. Hvis målet er å legge tre som et dekorativt element slik som med et gitter eller ekspandert vindu eller dørkarm eller skrått eves, kan dette gjøres ganske enkelt ved å bore hull og innsetting av de riktige festeanordninger uten økt risiko for fuktskader i stor skala til bygning ramme.

Cedar og Cypress


Sedertre og sypress tre blir ofte brukt for tre ytterkledning i hjem over hele Amerika. Begge skogen er sterke og holdbare. Sedertre og sypress har en farge og tekstur som umiddelbart gir varme til stucco som noen ganger kan føle seg kald og industriell. Cedar har aded fordelen av inneholder en naturlig tannin som fungerer som en repellant mot insekter og kryp. Sypress og sedertre bjelker og planker gjøre gode valg for tre aksent prosjekter påføres over stukkatur.

Redwood


Redwood ligner sedertre. Det er en vanskelig, pålitelig og solid trevirke fra en stor barskog tre. Den har en rik, varm farge og naturlig skjønnhet som er vanskelig å finne i andre tresorter. Redwood krever lite vedlikehold og er langvarig. I tillegg til å være et populært dekk og interiør dekorere materialvalg, redwood parene vakkert med stukkatur for spesielle prosjekter.