Hovudside

Slik bruker du en fleksibel Drill Bit

by Walther

Når du utfører vedlikehold i og rundt hjemmet ditt, kan du finne det svært vanskelig å bore og skru inn skruer i enkelte områder av huset fordi det er hindringer som blokkerer deg fra å holde bore på nært hold. Det er her den fleksible borkronen kommer i. Borekronen er en lang sirkulær anordning som ligner på en slange, og kan manøvreres rundt gjenstandene for å hjelpe man borer i en hvilken som helst plassering nødvendig.

Bruksanvisning


•  Sett den fleksible boret inn i drill akkurat som du ville gjort med en vanlig borekrone. Hold nede på hver låse ved toppen av bore og skyv kontakten av den fleksible boret inn i drill. Slipp låse å låse fleksibel drill på plass.

•  Sett egnet borkrone inn i enden av den fleksible borekronen. Det er en liten rund kul på tuppen av den fleksible borekronen. Trykker på denne og sette inn den ønskede borekronen. Slipp liten bump du fester boret inn i den fleksible bit.

•  Hold skruen på toppen av borekronen og trykk den ned mot området der du trenger skruen skal settes inn.

•  Slå på drill og trykk på avtrekkeren. Den fleksible boret vil rotere, snu selve borekrone, som igjen vil sette skruen inn i området der du trenger det.