Hovudside

Bygge en Workbench Topp

by Walther

Bestem Type Top


Det er flere alternativer tilgjengelige for å gjøre en arbeidsbenk toppen. Et par av disse er en solid topp laget av OSB eller kryssfiner. En annen er å konstruere den øverste av flere stykker av 2-av-4 trelast. OSB er en presset sammensatt styre som er typisk billig i forhold til kryssfiner. Det holder opp ganske godt, og tar en god del av misbruk. Kryssfiner, særlig tykkere paneler som en tomme, er dyrere og presenterer en bedre, ferdig toppen. Trelast i 2-av-4s presenterer en meget solid topp, er lett å lage, og gjør det mulig for ødelagte deler må skiftes.

Montering av Top


Bruk et målebånd for å bestemme størrelsen på arbeidsbenken toppen. Bruk en sirkelsag å kutte OSB eller kryssfiner til å passe. Fest panelene med treskruer. Du kan også være lurt å legge en list til siden for å fullføre toppen. 1-by-2 tommers materiale fungerer godt. Ved bruk av 2-av-4s å konstruere toppen, kutte trelast til lengde og legge den ved siden av hverandre og pass på at endene er enda. Skru trelast ned og avslutt med en støpekant hvis ønskelig.

Tilbehør


Det er mange muligheter for ekstrautstyr når toppen din er fullført. En strømledning uttak er foretrukket av mange og gir enkel tilgang til flere strømuttak uten å nå ned eller bak benken. Du kan også være lurt å montere en skrustikke, verktøyholder, skuff eller små stativer til benken. En gjør-det-selv benk prosjektet åpner for tilpasning slik at benken fungerer best for dine behov.