Hovudside

Tips og triks til Sikker Deck Rail From Below

by Walther

Tips og triks til Sikker Deck Rail From Below

Legge til et dekk til ditt hjem gir en ny måte å nyte naturen og kan til og med forbedre din hjemme verdi. De fleste dekk har rails, med noen byggeforskrifter krever rails for å forebygge fall på dekk som er over en viss høyde. Det er mange måter å installere rails, men sikre dem fra under skjuler maskinvare og gir dekk strukturell integritet.

Posisjonerings innlegg


Dekkskinner kan legges til etter den første konstruksjonen, eller de kan være en del av planen fra begynnelsen. En måte å sikre dekkskinner nedenfra er å montere dem på innlegg som er også en del av dekket strukturelle rammen. Når du planlegger de vertikale stolpene som vil støtte dekk på bakken, utvide noen av dem ved flere føtter å tjene som rail innlegg. Gjør dette med innlegg på hjørnene av dekk og noen få meter langs rette kanter. Innleggene vil synes å være utenfor dekk omkrets, og gir deg mer plass på dekk og gjør dine rails vises integrert i designen.

Mest Rails


Topp skinnene på et dekk er de horisontale skinnene som er festet nær toppen av de vertikale innlegg. Topp skinnene tjene som et sted å sette gjenstander og en strukturell montering punkt for spissede, som er vertikale elementene som henger ned, men ikke gir noen struktur for rekkverket. Å sikre topp skinnene nedenfra, bore inn i utenfor ansiktet av hvert innlegg for å produsere en kanal med en oppadgående vinkel som gjør at du kan feste den øverste rail uten å legge spiker eller skruer til sin vendt.

Botton Rails


Et dekk bunnen rail er den horisontale skinne som er festet til innlegg noen få inches over dekk gulvnivå. Du kan feste en bunnskinnen ved å bore og skru den nedenfra i en vinkel, akkurat som med en topp rail. Midts kan også hvile langs bunnen av dekket, koble innlegg og spissede å spenne dem mot vind. En bunnskinnen som legger langs dekket i gulvet kan gjøres fra en 4-by-4 med hakk skjære ut for å få plass til hvert innlegg. Skruing eller spikring oppover gjennom dekk er gulvplankene er den enkleste måten å sikre en bunnskinne som gir styrke og skjuler maskinvaren som brukes til å sikre det.

Måling for Rails


Sikring dekkskinner nedenfra er litt mer komplisert enn å feste dem ovenfra eller ved å spikre dem inn i sidene av innlegg og dekk ramme. Å redegjøre for den ekstra presisjonen du trenger, ta ekstra hensyn i å måle. Sjekk hvert innlegg lodd, vertikal grad av nivå, for å sikre at skinnene er rette. Ved spikring eller skruing oppover gjennom en rafter eller dekket gulv for å feste en skinne, å måle tykkelsen av materialet for å bestemme den riktige lengde for festene.