Hovudside

Hvordan Ordne møbler Med en omfangsrik Recliner

by Walther

Hvordan Ordne møbler Med en omfangsrik Recliner

Overstuffed, klumpete hvilestoler er perfekt for å slappe av og se på TV eller lese en bok; Men selv om disse store hvilestoler kan være veldig behagelig, de tar opp mye plass og begrenser møbler-arrangere alternativer. Likevel, med litt omtanke kan du finne det perfekte stedet for din recliner og deretter innlemme andre møbler på en attraktiv måte.

Bruksanvisning


•  Bruk en blyant til å tegne et enkelt diagram i din egen stue dimensjoner på et stykke papir, inkludert vinduet posisjoner og døråpninger. Før du flytter en eneste møbel, kan du eksperimentere med ordninger på dette papiret. Dette vil gi deg en følelse på forhånd for hvordan ulike ordninger vil se.

•  Mål recliner lengde når den er tilbakelent. Mål også bredden på recliner. Skriv disse målingene ned på papiret. Måle andre møbler og legge disse målingene til diagrammet.

•  Bruk møbler målinger, prøve ut ulike ordninger i diagrammet. Start med plassering av recliner, som det har de fleste behov når det gjelder plass. Det bør plasseres langt nok unna døråpninger og gangveier som når recliner er tilbakelent det vil ikke blokkere disse. Det må også være langt nok fra en vegg for å ikke treffe det når liggende. Dette vil begrense hvor du kan plassere recliner, så bør du finne det perfekte stedet raskt. Når den er funnet, eksperimentere med plasseringer av andre møbler.

•  Flytt til den plassen du ønsker din recliner å være i og måle det å sørge for at det vil passe.

•  Plasser recliner i det angitte stedet. Sitte på den og hvile for å teste at det faktisk wonâ € ™ t være i veien for døråpninger eller gangveier.

•  Ordne andre møbler rundt recliner, langt nok unna at de ikke vil forstyrre reclinerâ € ™ s funksjon. Andre stoler bør likevel ikke være lenger unna enn åtte meter, antyder Better Homes and Gardens.