Hovudside

Slik installerer GAF Mineral Guard Roll Taktekking

by Walther

GAF Mineral Guard rull taktekking er egnet for bruk på tak som har en lav skråning, hvor helvetesild ikke kan være praktisk. Det er ingen spesiell kunnskap som kreves for å fullføre prosjektet; den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan installere taket på noen grunnleggende verktøy. Du kan installere GAF roll taktekking over den eksisterende taktekking materiale; Men i tilfelle av en lekker taket bør du fjerne den gamle taktekking materiale for å inspisere den bekledningen og takstoler for vannskader og råte.

Bruksanvisning


•  Sett stigen opp mot veggen for å få tilgang til taket. Sørg for å plassere stigen føttene ordentlig på et solid underlag slik at den ikke glir. Fjern den gamle takmaterialet, ved hjelp av en spade for å hjelpe. Fjern eventuelle gjenværende negler ved hjelp av klo slutten av en hammer. Feie taket grundig etter at du har alt av den gamle takbelegg av. Noe igjen på taket vil rote gjennom ny taktekking materiale og skape nye lekkasjer når prosjektet er fullført.

•  Installer metall blinkende rundt kantene på taket, ved hjelp av en hammer og taktekking negler å sikre det. Sørg for å henge taket minst 1/2 cm. Skjær blink til riktig lengde ved hjelp av et par tinn klipp. Skjær nok strimler 18 inches bredt fra rullen taktekking for startlister rundt alle kantene på taket. Spre taktekking sement rundt alle de ytre kantene av taket, ved hjelp av en stor malingsrulle som er festet til en rullehåndtaket.

•  Plasser de 18-tommers seksjoner langs ytterkantene av taket og spikre dem på plass med en hammer og taktekking negler. Vær sikker på at starteren strimler henge over kanten av taket ca 1/2 cm. Rull en del av taktekking filt og klippe det til lengden på den første kjøring bruker verktøyet kniv.

•  Plasser følt ved den ytre kanten av takbelegget startlist. Spikre den på plass ved hjelp av en hammer og taktekking negler. Gjenta prosessen for den neste delen av takpapp. Lapper den første delen av tre inches og spikre den på plass. Fortsett slik til du har hele taket dekket med takpapp.

•  Rull ut GAF Mineral Guard rull taktekking og skjære et snitt lik lengden av taket, ved hjelp av kniv. Plasser denne delen av taktekking over takpapp og spikre den på plass ved hjelp av hammer og taktekking negler. Plasser en spiker om hver 3 inches når du sikrer den rullede materialer til taket.

•  Skjær den neste delen av GAF Mineral Guard roll taktekking med verktøyet kniv. Plasser den på taket og overlapper den første delen av tre inches. Spikre taktekking på plass med hammeren og taktekking negler. Fortsett slik til hele taket er dekket.

•  Spread taktekking sement over spikerhodene og alle sømmer, ved hjelp av maling roller og håndtere, og starter på det punktet lengst vekk fra stigen og jobbe deg tilbake.

Tips og advarsler


  • Verve hjelp av et familiemedlem til å holde stigen på plass når du er klatring.
  • Prøv aldri å installere ny taktekking eller klatre opp en stige når det er veldig mye vind.