Hovudside

Hvordan Bruk for en skrue ned Metal Roof

by Walther

Hvordan Bruk for en skrue ned Metal Roof

De fleste metall taktekking produkter er laget med en stående søm. Den stående søm tillater panelene å overlappe hverandre langs kanten. Toppfeltet blir deretter presset ned for å låse skjøtene sammen. Utforming som kreves for å installere den stående søm er lik den rutineprosessen av tak innramming. Den enkleste metoden er å installere det direkte over taket dekk, som er typisk ¾- tommers kryssfiner eller 5/8 OSB (oriented strand board). Takbjelkene bør være jevnt fordelt på 24- inches fra senter til senter. Ved hjelp av rafter hangar parentes gjør framing prosessen enklere og bygger sterkere ledd.

Bruksanvisning


•  Mål langs ryggen bjelke og toppen av veggen og merk hver 24- inches. Installere en rafter hangar på hvert merke på ryggen strålen. Kjør ett 1- 5/8 tommers behandlet dekk skrue gjennom hvert hull i venstre side av hver brakett. La høyre side av braketten åpen for å passe en sperre i.

•  Fest en orkan tie brakett på hvert merke på veggen toppen. Monter en rafter inn rafter hangar. Rett bunnen med orkanen slips som korresponderer med braketten at toppen ble satt inn. Løfte den høyre side av hver brakett opp og kjøre en skrue gjennom hvert hull i den høyre side av brakettene. Fest rafter til braketten og braketten til mønet trålen. Feste den nedre ende av hver rafter til sin orkan tie ved å skru et hull gjennom braketten.

•  Start installere terrassebord i nedre venstre hjørne av taket. Bruk 5 / 8- tommers tykke OSB eller ¾- tommers tykke kryssfiner. Juster venstre langside med utsiden rafter og den nedre ende av det første arket med endene av sperrene. Spiker gjennom terrassebord til sperrene, ved hjelp av 1- ½ tommers taktekking negler hver 12 tommer.

•  Monter neste ark flush til den første på høyre kanten av arket, med sin bunnenden selv med endene av sperrene. Spikre den på plass. Fortsett å legge hele ark, flush til arket før. Målt fra den siste hele arket til enden av taket og kuttes et ark slik at den passer.

•  Legg en rad over den første, med sin korte enden flush mot den korte enden av det første arket i den første raden. Legg full bredde ark så langt som mulig, å kutte den siste ark til å passe. Spikre terrassebord på plass. Fortsett å legge til fulle rekker så langt som mulig. Mål og kutt nok ark til å fylle den øverste raden og spikre dem på plass.

•  Plasser metall takpannene starter i nedre venstre hjørne. Fest metall med 1- ¼ tommers selv tapping, hex-head, plateskruene. Bruk en skrue hver 12 inches. Overlappe neste ark langs høyre langsiden med sin nedre ende selv med den nederste kanten av taket terrassebord. Trykk på overlappende ark godt ned, slik at de stående søm låses på plass. Skru det andre arket på plass. Gjøre kutt med en slipende blad på en sirkelsag.

•  Legg til full bredde ark så langt som mulig. Skjær den siste ark til å passe, og skru den på plass. Overlapping de øvre rekker av metall over det første. Fortsett å legge til full høyde rekker så langt som mulig. Skjær nok metall til å fylle den siste raden og skru platene på plass.