Hovudside

Hvordan Flash en Peis Chimney

by Walther

Hvordan Flash en Peis Chimney

Flashing er en metallbarriere som brukes til å blokkere vann fra å trenge inn i skjøtene mellom et tak og objekter som stikker frem fra taket, slik som en skorstein. Skorstein blinkende består av to typer, basen blinkende og counterflashing. Base blinking er anbrakt på taket og mot bunnen av skorsteinen. Basen blinker, men skaper en søm mellom skorsteinen og kanten av blinkende. Å forsegle denne sømmen, er counterflashing montert innenfor chimneyâ € ™ s mørtel sømmer og bøyd over basen blinker. Skifte slitt skorstein blinkende tar tid, men er en grei prosess.

Bruksanvisning


•  Lirk taket helvetesild som knyttet til skorsteinen bort fra taket. Hver singel er festet til taket med spiker langs den øverste kanten. Den grus vil mest sannsynlig har også en perle av taket tetningslister på undersiden av den øverste kanten. Skyv en lirke bar under singel, og løft opp for å løsne den fra taket. Fjern det takspon i bunnen av skorsteinen, og virker oppover inntil hele kanten av skorsteinen er eksponert.

•  Ta tak i nedre kant av counterflashing og bøy det oppover for å avdekke toppen av basen blinker.

•  Bryt vertikal side av basis blinkende bort fra skorsteinen, så lirke basen blinkende av taket. Lagre basen blinkende stykker å bruke som en guide når du kutter de nye blinkende brikker.

•  Fjern mørtel som fester toppen av counterflashing til skorstein sømmer. Meisel mørtelen bort fra blinkende med en meisel og hammer, og skyv counterflashing ut av skorsteinen. Som med base blinkende, lagre counterflashing stykker å bruke som en guide når du kutter de nye blinkende brikker.

•  Skjær nye blinkende brikker med luftfart klipp, ved hjelp av de gamle blinkende brikker som maler.

•  Bøy nye brikker for å matche figurer av de gamle brikkene. Plasser de blinkende brikker på et flatt underlag med en rett kant, for eksempel en sagkrakk eller en arbeidsbenk, deretter bøye den blinkende over kanten på arbeidsflaten.

•  Påfør taktekking sement med en fugepistol langs bunnen av skorsteinen og langs taket, der taket blir skorsteinen, og trykk deretter på basen blinkende brikker inn i sement. Plasser stykke på bunnen av skorsteinen først, deretter jobbe opp taklinjen. Overlapping basen blinkende brikker med ca 1/2 cm. Kjør gummi-pakning spiker gjennom basen blinker og i taket dekk for å sikre basen blinker på plass.

•  Bruk en dråpe taktekking sement langs kant slik at basen blinkende brikker.

•  Skyv counterflashing inn i skorsteinen søm, og press den vertikale delen av counterflashing inn taktekking sement på basen blinker.

•  Fyll hullene i skorsteinen mørtel ved å bruke en perle av ferdigblandet mørtel over hullene med en fugepistol.

•  Bruk en dråpe taktekking sement over undersiden av den øverste kanten av et nytt tak shingel. Plasser shingel på taket og over basen blinker på det laveste punktet på skorsteinen, deretter spikre grus i taket dekket med taktekking negler. Monter de resterende helvetesild, som arbeider opp taklinjen. Du vil ikke være i stand til å kjøre spiker inn i den øverste takspon av reparasjons området på grunn av grus som ligger like ovenfor reparasjonsområdet. Påfør taktekking sement til baksiden av den siste singel, og skyv den inn mellom taket og grus over den.